Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Последните дваесет дена снимање, ради штрајкот, ќе мора да се изведат без двајцата автори, кои се должни комплетно да апстинираат. Но, не се плашете, наместо нив главна ќе биде онаа легенда што уште пред да почне емитувањето на серијата, изјави - За нас беше природно да го адаптираме Толкин да биде според реалноста во која живееме.

Ебати глупата будала, ебати.

Ја гледам епизодата од ГОТ со борбата против Night King. Заборавив каква 70 минутна навреда беше тоа за сите фанови кои со нетрпение чекаа 10 години.

Очите ми истекоа у темнината.

Shame.

Ја гледам епизодата од ГОТ со борбата против Night King. Заборавив каква 70 минутна навреда беше тоа за сите фанови кои со нетрпение чекаа 10 години.

Очите ми истекоа у темнината.

Shame.
Лоша снимка си гледал :D

Вчера ја довршив The Last Kingdom.
Добра серија е и според мене многу потценета. На форумов има само неколку мислења за неа.
Во серијата е прикажана англиската страна на битката против Викингите. Малку ја одолговлекуваа работата, немаше потреба од 5 сезони ама океј е.
Секој што е фан на Викинги, Гејм оф Тронс и слично обавезно да ја изгледа. Застапени се повеќе ликови иако се се' врти околу Утред.

Вчера ја довршив The Last Kingdom.
Добра серија е и според мене многу потценета. На форумов има само неколку мислења за неа.
Во серијата е прикажана англиската страна на битката против Викингите. Малку ја одолговлекуваа работата, немаше потреба од 5 сезони ама океј е.
Секој што е фан на Викинги, Гејм оф Тронс и слично обавезно да ја изгледа. Застапени се повеќе ликови иако се се' врти околу Утред.
Predobra serija, prelosha gluma na glavniot lik.

За нас беше природно да го адаптираме Толкин да биде според реалноста во која живееме.

Ебати глупата будала, ебати.
За нив е природно, во рамките на ненормалноста што они ја рачунаат за „природно“.
Најпосле нели гледаш дека една адаптација не ја направија саглам, не знам што очекуваш овде... Едноставно држи се до книгите и не се замарај.

Ja gledal li nekoj novata miniserija so Emily Blunt, The English?

Go navlekov maz mi na Friends, ja gledam I jas so nego sea, use mi e smesna I interesna, a ova mi e mozda 4-5 pat so ja gledam. Na momenti me fakja nervoza deka za toa vreme mozam neso novo da gledam, ama I onaka mi e zafaten televizorot, pa jebiga.

OZ е многу добра серија од 97ма во продукција на HBO. Крими драма во која дејството се развива во затвор. Внатре претежно се затворенеци со доживотни затворски казни. Поделени се на кланови - нацисти, муслимани, црнци, латиноси и има некои слободни електрони. Голем број од актерската екипа сигурно ви е позната, сме ги сретнувале во голем број филмови. Ја сум до трета епизода и јако се навлеков, прејака! За љубителите на The Wire, задолжителна!

Последно уредено:
Ja gledal li nekoj novata miniserija so Emily Blunt, The English?

Go navlekov maz mi na Friends, ja gledam I jas so nego sea, use mi e smesna I interesna, a ova mi e mozda 4-5 pat so ja gledam. Na momenti me fakja nervoza deka za toa vreme mozam neso novo da gledam, ama I onaka mi e zafaten televizorot, pa jebiga.

Гледам од 2022 е ова, фала ти, ова не се пропушта

Gledam Gomorra, pri kraj na vtora sezona sum. Osven sho se pukat glupi nafiksani decurlii i site se brakja ama pak se pukat u prva prilika, ima li nekoj poozbilen muabet ponataki? Epten glupo do sega.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom