Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
не ја бива, поарно некоја друга да си најдеш..
Серијата беше одлична само што ја откажаа тоа е лошо .Инаку и глумата и се беше супер .Мислам дека највеќе ја откажаа зашто почнаа да забегуваат премногу со science fiction.

Серијата беше одлична само што ја откажаа тоа е лошо .Инаку и глумата и се беше супер .Мислам дека највеќе ја откажаа зашто почнаа да забегуваат премногу со science fiction.
Има крај инаку во стриповите што ги објавија лани...инаку и мене ми се допаѓаше, глума на ниво :D

http://www.imdb.com/title/tt3561180/
Некој да каже збор/два за серијава, вреди ли да ја гледам? :D
Одкога го прочитав твојот пост ја ставив на листата за гледање и воедно ја изгледав (обожавам скандинавски серии) :icon_mrgr:
Амосферата и дел од прикаската на почетокот од серијата многу ме потцетува на Fortitude, но за среќа не забегуваат накај фикција. Некои работи и сцени според мене можеле и подобро да ги изведат, ама генерално серијата си е сосема ок и дефинитивно вреди да се гледа.

Да ми помогне некој во изборов, CSI или NCIS?
Која има повеќе твистови, повеќе major character deaths и слично? :D

Да ми помогне некој во изборов, CSI или NCIS?
Која има повеќе твистови, повеќе major character deaths и слично? :D
Ја немам гледано CSI, ама тоа што го бараш го има во NCIS.

На моменти солидна, на моменти лоша а понекогаш и катастрофа. Јас уште на пратам Билион ама да баш штета што така интересна приказна е така лошо разработена.

Гледам веќе снимале нова Star Trek ќе излезела во 2017 :vozbud::vozbud:

Дајте некоја серија препорачајте како Friends, HIMYM, New Girl (чекам епизода) ваква ми се гледа покрај милионите други жанрој.

Само не The Big Bang Theory мољим вас.

Дајте некоја серија препорачајте како Friends, HIMYM, New Girl (чекам епизода) ваква ми се гледа покрај милионите други жанрој.

Brooklyn Nine Nine
Mom
The Odd Couple
Melissa And Joe
Не ми текнува баш некоја серија со група млади луѓе:cautious: Ако ти текне тебе кажи ми:D

malcolm in the middle одчична комедија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom