Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Brooklyn Nine Nine
Mom
The Odd Couple
Melissa And Joe
Не ми текнува баш некоја серија со група млади луѓе:cautious: Ако ти текне тебе кажи ми:D
Ништо не ми текнува апсолутно ги гледам војаџер моментално по 20940239403 пат по пола ден али ми се смачват упм :D Чекам нови епизоди од Flash, New Girl, Suits, Vikings ми е на пауза моментално нз зошто ја паузирав а е преодлична серија. Моментално ми требаат вакви комедии. Ја гледав Baby Daddy едно време одлична ми беше и неа прекинав да ја гледам... :)

Ништо не ми текнува апсолутно ги гледам војаџер моментално по 20940239403 пат по пола ден али ми се смачват упм :D Чекам нови епизоди од Flash, New Girl, Suits, Vikings ми е на пауза моментално нз зошто ја паузирав а е преодлична серија. Моментално ми требаат вакви комедии. Ја гледав Baby Daddy едно време одлична ми беше и неа прекинав да ја гледам... :)
Vikings и Big Bang ги глеам по ред. Baby Daddy ја глеав до 3та сезона и секнаа со преводите и ја баталив:D Shameless незз дали ја глеаш. Ѕирни ја, ма да не ситком, туку по 40-50 мин епизода.

Vikings и Big Bang ги глеам по ред. Baby Daddy ја глеав до 3та сезона и секнаа со преводите и ја баталив:D Shameless незз дали ја глеаш. Ѕирни ја, ма да не ситком, туку по 40-50 мин епизода.
Неможам таја Big Bang не знам 100 шанси му дадов мн ме замара педерастичниот знам дека на сите му е омилен Шелдон али мн ме замара, милион шанси му дадов на серијата али добро сепак првите 6-7 епизоди само сум ги гледал и на ТВ фатив неколку во УСА мислам знам дека таја плавата женска ќе му е на овај другиот после ама нз еднсотавно како да не е за мене серијата.

Не знаев ни дека ја емитуваат Baby Daddy уште :D еднсотавно поради ништо ја паузирав интересна беше.

koj se najdobri investigation serii? ja izgledav Mentalist dobra bese ama nisto wow.. dajte dr predlozi

ова што направиле со Декстер е во најмала рака смешно. После навистина одлични 1-4 сезони , ова е веќе катастрофа , 5та и 6та сезона онака ајде .. далеку од претходните но сепак ајде ги изглеав некако. Ова што се случуваше во 7ма сезона се ГЛУПОСТИ. Значи не ми се верува , исти продуценти ли беа? Како е можно ова не сфаќам .. значи заебанции за мали деца , нас гледачите изгледа не сметаат за идиоти. Не знам стварно , дупки дупки дупки насекаде .. Финалето попредвидливо досега финале па немам видено.
.. И си викам ајде се фанав на орото сеа гледај до крај да видам како ќе заврши. Пуштам прва епизода од 8ма сезона , и пази сцена. Декстер сака да пробие password на Дебра .. и прво пишува password. Не му успева , па става FUCKING PASSWORD и ја погоди. Се почуствував така идиотски , изгасив и серија и се нека иде упмм.. не знам дали ќе ја догледам.МРШ таму ебете си мајката.

.. А како тргна ми беше меѓу омилените :place:

ова што направиле со Декстер е во најмала рака смешно. После навистина одлични 1-4 сезони , ова е веќе катастрофа , 5та и 6та сезона онака ајде .. далеку од претходните но сепак ајде ги изглеав некако. Ова што се случуваше во 7ма сезона се ГЛУПОСТИ. Значи не ми се верува , исти продуценти ли беа? Како е можно ова не сфаќам .. значи заебанции за мали деца , нас гледачите изгледа не сметаат за идиоти. Не знам стварно , дупки дупки дупки насекаде .. Финалето попредвидливо досега финале па немам видено.
.. И си викам ајде се фанав на орото сеа гледај до крај да видам како ќе заврши. Пуштам прва епизода од 8ма сезона , и пази сцена. Декстер сака да пробие password на Дебра .. и прво пишува password. Не му успева , па става FUCKING PASSWORD и ја погоди. Се почуствував така идиотски , изгасив и серија и се нека иде упмм.. не знам дали ќе ја догледам.МРШ таму ебете си мајката.

.. А како тргна ми беше меѓу омилените :place:
Догледај ја, жити се, не знаеш кој крај те чека, за толку малку кога ти останало ептен вреди :)

Догледај ја, жити се, не знаеш кој крај те чека, за толку малку кога ти останало ептен вреди :)

Да бе , затоа гледам финалето е најслабо рејтингуваната епизода у цела серија. А и малце членови тука плукаа хаха. Не ни можам да претпоставам колку е јако. Сигурно Дебра ставила потежок пасворд и Декстер пак успеал да го пробие.

Морав ова овде да го напишам, зашто темата за серијата и не е толку „разработена“: Downton Abbey дефинитивно постави стандарди кои е тешко да се достигнат не само во телевизијата, туку и во доменот на филмот. Бидејќи од последната, шеста сезона не ми беше изгледана ни една епизода, им седнав деновиве. Штотуку ја завршив седмата епизода и немате претстава колку ми е жал што ми остануваат само уште две и со тоа ќе заврши една од најдобрите телевизиски серии кои сум ги гледал: број 1 сценографија, број 1 костимографија, глумата не може подобро да се опише отколку со зборовите „меѓу најдоброто“ на екраните, но она по што е дефинитивно единствена е сценариото. Сега сум убеден дека знам што фразата „a perfect writing“ значи. Ќе се радувам ако воопшто во животот слушнам реплики барем близу било која од репликите во Downton Abbey. A true masterpiece! :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc: Препорачувам на сите кои не ја погледнале.

Солидно беше финалето на Billions, јас би рекол за првата сезона оцена 8/10.

Сте ја гледале I, Claudius? Се мислам да ја спуштам деновиве и да почнам да ја гледам. Знам дека е добра, прочитав еден куп позитивни мислења и критики, само ме интересираат и мислењата на членовите... :)

Не сум ја гледал, ама е на мојата листа дефинитивно.

Моментално гледам една друга од BBC од снимана истиот предиод
http://www.imdb.com/title/tt0207885/
http://www.imdb.com/title/tt0207885/

Ја преопрачувам на секој љубител на историја и на тв-драми.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom