Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.635
- Поени од реакции
- 31.850
Јас ја имам глеано, пошо сум fanboy на Vikings ептен ми се свиѓа оваа.
Епа и мене ми се виде ко неа. Ама нели за некој ден иди нова сезона од Vikings, да ја поминам таа, па ќе и се фрлам на овааЈас ја имам глеано, пошо сум fanboy на Vikings ептен ми се свиѓа оваа.
Би ти ја препорачал да ја ѕирнеш.
Следен четврток (петок кај нас) почнува новава сезона на Vikings, можеш до тогаш да ја изглеаш, таман ќе ти дојде после Ragnar и компанијаЕпа и мене ми се виде ко неа. Ама нели за некој ден иди нова сезона од Vikings, да ја поминам таа, па ќе и се фрлам на оваа![]()
Да, одлична е. Исто ко да гледаш некоја сезона од викингс само сега од страна на анлгичаните т.е. кои и да беа луѓето од тој остров во тоа време.Епа и мене ми се виде ко неа. Ама нели за некој ден иди нова сезона од Vikings, да ја поминам таа, па ќе и се фрлам на оваа![]()
Немам толку време да го еамСледен четврток (петок кај нас) почнува новава сезона на Vikings, можеш до тогаш да ја изглеаш, таман ќе ти дојде после Ragnar и компанија![]()
Better off Ted! - врвДечки дајте предлог за добра комедија, од по 20тина минути, чистo онака за уз јадење или слично .
Да? Мене пак ми е интересна. Онака лаганица. Невообичаена.Ја изгледав првата епизода од Lucifer, па да пишам дека не сум импресиониран.
Веќе подолг период се шпекулира,се шушка,се враќа не се враќа незнам што ќе испадне иако мене крајот(?) на 8 сезона многу ми се допадна и општо серијата ми е у врвот и да не продолжи понатаму ќе ја почитувам одлуката иако фан-базата секогаш бара уште едно останува сигурно Лери си гази...
Не сум ја глеал, ме заинтригира сеа кога прочитав информации. Не знам, ми се свиѓа како оде случајот. До пола сум. Не сум гледал досега ваква серија т.е документарец со толку епизоди.Подобра ли е од The Jinx од HBO. Таа мини серија е фантастична а крајот е![]()