Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
^ Не ми текнува дека ја давале оваа кај нас. Кога било тоа?

А разочаран што никој не ја спомна

MV5BMjExNjY4Njg0OF5BMl5BanBnXkFtZTcwMzU3NTcyMQ@@._V1._SY317_CR4,0,214,317_.jpg

А дали некој ја гледаше оваа серија на МТВ, ја гледав ама некако не се сеќавам на се, мислам дека ми беше интересна тогаш... е за сеа ќе видиме :)
Ocean Girl
zttzc.jpg

^ Не ми текнува дека ја давале оваа кај нас. Кога било тоа?

А разочаран што никој не ја спомна

MV5BMjExNjY4Njg0OF5BMl5BanBnXkFtZTcwMzU3NTcyMQ@@._V1._SY317_CR4,0,214,317_.jpg
90-тите, МТВ најверојатно. Памтам дека ја даваа некаде по 11h, знаев да задоцнам во школо заради Флеш :)

Ауууу Family ties, најзакон. Штета што не се наоѓаат торенти. И Sliders ми беше must.

Sliders ја даваат на Sci-fi каналот имам приметено. Ама имав изгубено волја да гледам порано кога се смени актерската екипа. Особено професорот.
--- надополнето: 1 април 2012 во 14:23 ---
90-тите, МТВ најверојатно. Памтам дека ја даваа некаде по 11h, знаев да задоцнам во школо заради Флеш :)

Штета што не сум знаел. Ја барав пред неколку години инаку на торент кога ме фати желба суперхеросјки филмови, серии да гледам и оваа ми беше препорачана како една од поквалитетните.

Ни една не е спомната од овие. :( Добра листа, само не знам дали ќе можите торенти да најдите. :D

Ни една не е спомната од овие. :( Добра листа, само не знам дали ќе можите торенти да најдите. :D

Не ја спомнале Вдовицата од Бланко што ја прикажуваа на SkyNet понеделник-петок од 19:00 и со репризи сабота-недела од 14:30 и играа Диего од хит серијата Касандра како и.....вдовицата од Бланко.

Инаку многу ја сакав песнана од Дивиот Ангел, ја слушнав еднаш на радио и се утепав барајки ја. Кога разбрав дека е од Шпањолска сапуњавица ми се згади.

Meне ми текнува на оваа, мислам на прва се емитуваше. И не ми текнува кој беше убиецот.

Meне ми текнува на оваа, мислам на прва се емитуваше. И не ми текнува кој беше убиецот.

Ja зборевме оваа, кажете нешто за Злобница (Паулина и Паола), Марисол.. :pos:

Tуку троа онтопик, Red John, каква е четврта сезона? Гледам сум ти коментирал кога почнала, и уште си стојам на ставот.

Ja зборевме оваа, кажете нешто за Злобница (Паулина и Паола), Марисол.. :pos:

Tуку троа онтопик, Red John, каква е четврта сезона? Гледам сум ти коментирал кога почнала, и уште си стојам на ставот.

Ретки се епизодите поврзани со Red John. По старо е, 2-3 епизоди од цела сезона ако има со него, еве сега крајот се чека. Можеа комотно да завршат со трета, ама сега и петта ќе има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom