Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не сум Гоца, јас сум бркот од Бурни Времиња. После долго мислење решив да го избричам човекот од мене и да започнам своја кариера.

Остај ти бркот, таа плавата шо го мрси бркот е добра. Имаше и уште една добра за брк мрсење, ама не и знам име. И се си викам од таа серија беа.

Абе остај таа плавата. Злобна да ти биде, нешто криминалец од Амстердам е.

А жена со мрсен брк, што знам. Може секси е, али премногу на бабата на комшијата ме потсеќа целата работа.

Јас се изгубив во муабетов меѓу Gache и Red John.

Јас се изгубив во муабетов меѓу Gache и Red John.
Краден наслов од американска серија+феминистичка песна од Бијонсе+Турција=нова хит серија на Анал 5

Преска кога го видов промото паднав на 'гз зашто мислев дека конечно се осмелиле да откупат нешто нетурскоинеиндиско. Али ипак, не.

А шо бе нема да има посебно отворена тема за Очајниве Домаќинки :) ?

А шо бе нема да има посебно отворена тема за Очајниве Домаќинки :) ?

Трпение, спасение. Ќе видиш и таква ќе никне овде. Изгледа уште не почнала да се емитува па затоа ни е статус кво работава:icon_mrgr:

Трпение, спасение. Ќе видиш и таква ќе никне овде. Изгледа уште не почнала да се емитува па затоа ни статус кво работава:icon_mrgr:
Не бе еве ги моментално играат на Канал 5, моиве по дома не се станати од пред ТВ :)

Не бе еве ги моментално играат на Канал 5, моиве по дома не се станати од пред ТВ :)

Во тој случај ситуацијава е алармантна. Не е можно да нема во подфорумов тема за некоја турска серија. Де замоли ги твоите нека ја отворат ако сакаш:pos:

Во тој случај ситуацијава е алармантна. Не е можно да нема во подфорумов тема за некоја турска серија. Де замоли ги твоите нека ја отворат ако сакаш:pos:
Да им направам акаунт, само за серијава тема да отворат :)
Ама трагично е сценариово....
Гоца секогаш знаеше кога треба да се онесвести, а знаеше и како да го направи тоа......знаеше точно кога треба да да ги затвори очите и да легне на земја:facepalm:

Да им направам акаунт, само за серијава тема да отворат :)
Ама трагично е сценариово....

Wait, what? Има лик што се вика Гоца:pos: ???????
Ау сега читам по темава, имало и Таца и Билјана :facepalm:

Wait, what? Има лик што се вика Гоца :pos:

Yes? Someone called me?

Моментално Канал 5 ми е пуштена, се испосексаа луѓето колку што гледам. Домаќинките не се очајни како што приметувам.

Јас најискрено ќе ја гледам серијава......урнебес е, не се знае која каде тера.
И Gache колку време бараат шеќер луѓево бе :)?

Јас најискрено ќе ја гледам серијава......урнебес е, не се знае која каде тера.
И Gache колку време бараат шеќер луѓево бе :)?

И јас планирам да ја гледам ама во тој случај би требало од распоредот за гледање да тргнам нешто за да направам место за оваа. Ама Малечката Невеста и Бурни Времиња ми е тешко да ги тргнам зашто веќе сум приврзан за циганчиќите и за нервокинечките зверови. Башка и нова Индиска ке носат па сум растргнат искрено што да гледам.

Епа швалер да си треба шеќер да бараш постојано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom