Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.650
- Поени од реакции
- 59.615
90-тите, МТВ најверојатно. Памтам дека ја даваа некаде по 11h, знаев да задоцнам во школо заради Флеш^ Не ми текнува дека ја давале оваа кај нас. Кога било тоа?
А разочаран што никој не ја спомна
![]()
Ауууу Family ties, најзакон. Штета што не се наоѓаат торенти. И Sliders ми беше must.
Sliders ја даваат на Sci-fi каналот имам приметено. Ама имав изгубено волја да гледам порано кога се смени актерската екипа. Особено професорот.Ауууу Family ties, најзакон. Штета што не се наоѓаат торенти. И Sliders ми беше must.
Штета што не сум знаел. Ја барав пред неколку години инаку на торент кога ме фати желба суперхеросјки филмови, серии да гледам и оваа ми беше препорачана како една од поквалитетните.90-тите, МТВ најверојатно. Памтам дека ја даваа некаде по 11h, знаев да задоцнам во школо заради Флеш![]()
Не ја спомнале Вдовицата од Бланко што ја прикажуваа на SkyNet понеделник-петок од 19:00 и со репризи сабота-недела од 14:30 и играа Диего од хит серијата Касандра како и.....вдовицата од Бланко.
Ja зборевме оваа, кажете нешто за Злобница (Паулина и Паола), Марисол..Meне ми текнува на оваа, мислам на прва се емитуваше. И не ми текнува кој беше убиецот.
Пред едно 6-7 години на оваа скроз лево го
Ретки се епизодите поврзани со Red John. По старо е, 2-3 епизоди од цела сезона ако има со него, еве сега крајот се чека. Можеа комотно да завршат со трета, ама сега и петта ќе има.Ja зборевме оваа, кажете нешто за Злобница (Паулина и Паола), Марисол..
Tуку троа онтопик, Red John, каква е четврта сезона? Гледам сум ти коментирал кога почнала, и уште си стојам на ставот.