Општи дискусии за ТВ серии

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
^ Не ми текнува дека ја давале оваа кај нас. Кога било тоа?

А разочаран што никој не ја спомна

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
А дали некој ја гледаше оваа серија на МТВ, ја гледав ама некако не се сеќавам на се, мислам дека ми беше интересна тогаш... е за сеа ќе видиме :)
Ocean Girl

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.650
Поени од реакции
59.613
^ Не ми текнува дека ја давале оваа кај нас. Кога било тоа?

А разочаран што никој не ја спомна

90-тите, МТВ најверојатно. Памтам дека ја даваа некаде по 11h, знаев да задоцнам во школо заради Флеш :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Ауууу Family ties, најзакон. Штета што не се наоѓаат торенти. И Sliders ми беше must.
Sliders ја даваат на Sci-fi каналот имам приметено. Ама имав изгубено волја да гледам порано кога се смени актерската екипа. Особено професорот.
--- надополнето: 1 април 2012 во 14:23 ---
90-тите, МТВ најверојатно. Памтам дека ја даваа некаде по 11h, знаев да задоцнам во школо заради Флеш :)
Штета што не сум знаел. Ја барав пред неколку години инаку на торент кога ме фати желба суперхеросјки филмови, серии да гледам и оваа ми беше препорачана како една од поквалитетните.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Ни една не е спомната од овие. :( Добра листа, само не знам дали ќе можите торенти да најдите. :D

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Ни една не е спомната од овие. :( Добра листа, само не знам дали ќе можите торенти да најдите. :D
Не ја спомнале Вдовицата од Бланко што ја прикажуваа на SkyNet понеделник-петок од 19:00 и со репризи сабота-недела од 14:30 и играа Диего од хит серијата Касандра како и.....вдовицата од Бланко.

Инаку многу ја сакав песнана од Дивиот Ангел, ја слушнав еднаш на радио и се утепав барајки ја. Кога разбрав дека е од Шпањолска сапуњавица ми се згади.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Meне ми текнува на оваа, мислам на прва се емитуваше. И не ми текнува кој беше убиецот.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Meне ми текнува на оваа, мислам на прва се емитуваше. И не ми текнува кој беше убиецот.
Ja зборевме оваа, кажете нешто за Злобница (Паулина и Паола), Марисол.. :pos:

Tуку троа онтопик, Red John, каква е четврта сезона? Гледам сум ти коментирал кога почнала, и уште си стојам на ставот.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Ja зборевме оваа, кажете нешто за Злобница (Паулина и Паола), Марисол.. :pos:

Tуку троа онтопик, Red John, каква е четврта сезона? Гледам сум ти коментирал кога почнала, и уште си стојам на ставот.
Ретки се епизодите поврзани со Red John. По старо е, 2-3 епизоди од цела сезона ако има со него, еве сега крајот се чека. Можеа комотно да завршат со трета, ама сега и петта ќе има.

Kajgana Shop

На врв Bottom