Општи дискусии за ТВ серии

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Mindhunter требаше да има пет сезони ако добро памтам, првата беше одлична, втората малце полоша, тука прекинаа, ама јас ќе ги гледав сите пет, пошто мене пак ми се виде интересна. :D

Секогаш кога ќе видам мислење за такви слични драми, дека се досадни, нема пукање, не се интересни... Па дали само акција и пукање, со кршење кичми задржува внимание, а колку фин муабет си направи агентот со тие психо фаците, како може тоа да не е интересно? :D

Небитно, ако наидете на нешто слично од серија, пишете.

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
Mindhunter требаше да има пет сезони ако добро памтам, првата беше одлична, втората малце полоша, тука прекинаа, ама јас ќе ги гледав сите пет, пошто мене пак ми се виде интересна. :D

Секогаш кога ќе видам мислење за такви слични драми, дека се досадни, нема пукање, не се интересни... Па дали само акција и пукање, со кршење кичми задржува внимание, а колку фин муабет си направи агентот со тие психо фаците, како може тоа да не е интересно? :D

Небитно, ако наидете на нешто слично од серија, пишете.
i like your taste.
mindhunters e odlichna serija bidejki e se shto drugite serii ne se, nema glupi akcii. nema glupi dosetki aka brooklyn nine (@Del Boy you gay) just the raw emotion and disturbance all those psychos brought with their kills.
plus glumcite se odlichni, gledav i vistinski snimki od ubujcite kako toj visokiot debeliot majka mu shto si ja otepal, dosta genuine se.
all in all serijata e odlichna.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.404
Поени од реакции
38.909
i like your taste.
mindhunters e odlichna serija bidejki e se shto drugite serii ne se, nema glupi akcii. nema glupi dosetki aka brooklyn nine (@Del Boy you gay) just the raw emotion and disturbance all those psychos brought with their kills.
plus glumcite se odlichni, gledav i vistinski snimki od ubujcite kako toj visokiot debeliot majka mu shto si ja otepal, dosta genuine se.
all in all serijata e odlichna.
FB_IMG_1693190879975.jpg

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.594
Поени од реакции
14.046
Kingdom

Серија од Јужна Кореја за која разбрав овде од форумов. 12 епизоди поделени во 2 сезони (не знам дали ке има 3та). Сместена во средновековието во Јужна Кореја со доза фантазија и зомби апокалипса. Интриги за престол, борба со зараза, тоа е серијата. Визуелно предобра но ништо повише од тоа. Едвај чекав да заврши. Многу тешко се ориентирав кој е кој во серијата, сите ми се исти, освен 2-3ца кои имаа истакнати белези.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.404
Поени од реакции
38.909
Designated Survivor, прејака, 8 епизоди во еден ден изгледав. Има и корејска верзија али ја почнав американската, не ми се зјапа нонстоп во преводот плус појак филинг е со белата куќа и американскиот политички систем.

Последно уредено:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.634
Поени од реакции
31.847
Kingdom

Серија од Јужна Кореја за која разбрав овде од форумов. 12 епизоди поделени во 2 сезони (не знам дали ке има 3та). Сместена во средновековието во Јужна Кореја со доза фантазија и зомби апокалипса. Интриги за престол, борба со зараза, тоа е серијата. Визуелно предобра но ништо повише од тоа. Едвај чекав да заврши. Многу тешко се ориентирав кој е кој во серијата, сите ми се исти, освен 2-3ца кои имаа истакнати белези.
Мене ми беше топ кога ја гледав. Во 2 дена ја спукав. Уживав онака лабаво со зомби, без многу напнување.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.472
Поени од реакции
9.976
Dajte sugestii za HBO serii, samo toa ostana od pretplata.

Spartacus, tronovi zmejovi, Entourage, Industry zavrsheno mi e,
slabo nekako HBO so ponuda sprema Netflixot

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.594
Поени од реакции
14.046
Dajte sugestii za HBO serii, samo toa ostana od pretplata.

Spartacus, tronovi zmejovi, Entourage, Industry zavrsheno mi e,
slabo nekako HBO so ponuda sprema Netflixot
The Night Of, добра мини серија
The Leftovers
Six Feet Under
True Detective
The Wire & The Sopranos се класики сигурно ги имаш гледано

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.472
Поени од реакции
9.976
The Night Of, добра мини серија
The Leftovers
Six Feet Under
True Detective
The Wire & The Sopranos се класики сигурно ги имаш гледано
Sopranos sho sum fanal na TV koga davaa kaj nas, ne ni pamtam koja godina.
Oz пушти ја и поремети се трајно.
Taman da se adaptiram posle 5 godini vo sredinata tuka :свиркам:

Dajte be nesto akcija reakcija, psihijatrii imam tuka i bez HBO :D

Kajgana Shop

На врв Bottom