Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Неам нигде сретнато такво нешто. :cautious:

Screenshot_20211009_172833.jpg

Еве, ако се снајдеш :D
Злате де напрај убава тема со бројки од серииве, за што ги биравме

Мене најдобар ситком ми е Frasier.
Повеќето комедии сега нити се смешни, нити се нешто интелигентно напишани. Единствено Curb ми остана од тековни комедии што пратам.

ПС. Во ситком натреварите Фрејзер изгубила од два ипол идиотите. Ова второто е ужасно за гледање, а не за да се насмееш. Боже господе.

Не знам дали би ме смеела анимација. Т. Е знам, нема.
Не е све у репликите.
Ова Рик и Морти ми е ретардирано, ваљда исто ќе ми биде и со коњов. Никогаш не ги сфатив луѓето што паѓаат у несвест на цртани филмови ок анимирани.

Очигледно ќе си најдам сам смешна серија.
гледај ја Гинтама

BoJack коњот ти е уствари помрачна анимирана верзија на Хенк Муди од Californication, тешко да му легнит и то ептен специфичен вкус имат братот @Джонтра Вохохолта Пробај можда со нешо полабаво ко Community и The Good Place.

Дајте му на човекот нешто слично ко Sons of Anarchy и Peaky Blinders ама комедија :LOL:

@Джонтра Вохохолта The Ranch ја имаш ли гледано, делува ко нешто што тебе би ти се свиѓало, ама ова на слепо зашто јас ја немам.

@Zlatikevichius а да организираш еден турнир да одбереме топ# најбоље ситкоми, по примерот на топ 100 серии темата што е? :D
Па нели биравме? :unsure:

Златикевичиус??????
Неам нигде сретнато такво нешто. :cautious:

Прегледај го приврзокот 309492

Еве, ако се снајдеш :D
Злате де напрај убава тема со бројки од серииве, за што ги биравме

Да, немам направено тема кај што ќе ги подредам, а ми беше во план. Ама знаете колку работа е тоа?

BTW, да си се пофалам:
Screenshot_20211009-183052_TV Time.jpg

Maid S01E05 ми беше 5000-тата. Случајно видов!

Прегледај го приврзокот 309503

Maid S01E05 ми беше 5000-тата. Случајно видов!
Која страна/апликација е оваа? Цело време барам некој тракер за серии ко летербокс ама никако да најдам нешто асолно :cautious:

Изминативе години бев стрикно на серии и баталив филмој скроз па сакам да видам баш колку имам изгледано, изгледав скоро све живо од попознативе, мини серииве ги докторирав, изгледав и доста лабави и поанонимни од типот на High Maintenance и Easy(ѕирнете ги можда ќе ви фатет око ептен се реални и секојдневни) забегав и накај британскиве доста едино слабо стојам со фантазија и акција.

Ќе забораев да ја спомнам Louie фантастична комбинација на драма-комедија ептен сурова и реална, awkward хуморот во серијава е стварно некс левел :cuc:

Која страна/апликација е оваа? Цело време барам некој тракер за серии ко летербокс ама никако да најдам нешто асолно :cautious:

Изминативе години бев стрикно на серии и баталив филмој скроз па сакам да видам баш колку имам изгледано, изгледав скоро све живо од попознативе, мини серииве ги докторирав, изгледав и доста лабави и поанонимни од типот на High Maintenance и Easy(ѕирнете ги можда ќе ви фатет око ептен се реални и секојдневни) забегав и накај британскиве доста едино слабо стојам со фантазија и акција.

Ќе забораев да ја спомнам Louie фантастична комбинација на драма-комедија ептен сурова и реална, awkward хуморот во серијава е стварно некс левел :cuc:

Tvshowtime

Супер пример за тоа што е хумор за луѓето што се ложат на френдс

Одлична смешка, нема што :icon_lol:
До тебе е моме, не е до другите, погледни наоколу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom