Лоша, ја изглеав првата сезона и ја баталив.. глума катастрофаДечки, некој да ми каже мислење за Under the Dome?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лоша, ја изглеав првата сезона и ја баталив.. глума катастрофаДечки, некој да ми каже мислење за Under the Dome?
Гледал некој Mr. Robot?
^^Чудна приказна се деси у епизодава(5), ептен forward некако е демек. Со оглед не знам што се случува у книгите(видов дека е по тоа праена), ниту планирам да видам, ќе си нагаѓам.
Иам некои идеи, ама работава е сакам кажам, не знам речам.
Чисто сумљам дека се наоѓаат, таму каде што таа учителката кажа.
Ќе има допрва некој ствари што ќе подјебаваат работа, како у 6тава епизода. Мене ми го зема вниманието серијата и иам намера да ја следам до крај.^^Чудна приказна се деси у епизодава(5), ептен forward некако е демек. Со оглед не знам што се случува у книгите(видов дека е по тоа праена), ниту планирам да видам, ќе си нагаѓам.
Иам некои идеи, ама работава е сакам кажам, не знам речам.
Чисто сумљам дека се наоѓаат, таму каде што таа учителката кажа.
Иако беше директно под твој пост, не беше наменето за тебе. Многу често на темава се спомнува тоа, како општа препорака. Поентата е, различно е „не ми фати внимание, решив да не ја гледам“ од „не вреди да се гледа“.Па тоа е и во главно проблемот со вас денес. Вие мислите дека ако некоја серија е хајпната по дифолт мора да значи дека е добра. Еве ја за Вејвард бев хајпнат од неколку другарки као демек била многу добра. Свесно не влегов со никакви очеквуања првин ради FOX, второ ради режисерот кој после Шесто Сетило е во слободен пад со кариерата и нема ништо поквалитетно за гледање, се врти у еден ист круг. Гледам и серијава не е ништо посебно со оглед на тоа дека премногу се форсираат некои работи. И ред други работи кои претходно ги пишав.
Конкретно за серијава, ја кажав што ми пречи и зошто не вреди да се гледа, тоа не значи дека сум „најсмешен“.
А те молам за ББ хејт, никако. Како првин тоа е ремек дело за ВП, од режија, сценографија до глума, и у секој аспект е една од најквалитетни серии икад направени. Тоа што некои луѓе си имаат фетиши за мистицизам е друга работа.
Za poslednovo: meeeeeeehПојма немам што ти значат тие латинизми
Иначе за тој генерален израз не треба да се чудиш, дел од форумов е, дел од оваа култура у подфорум Филм и ТВ, и у двете теми ќе го сретнеш истото. Се имамо поделено на групи/сектиD) кај што си пратиме некој сличен вкус на филм/серија или бараме истото во филм/серија и обично ко некој како Вот, Ио, Џимеј ќе пише, пример ја повеќе се поистевотував со Ио за филмови, и знам дека он кога ќе пишеше дека не вреди да се гледа, не вредеше.
Иначе квалитет на серија не се цени според вкус. Си има точно одредени критериуми кои треба да ги оцени за да добие оценка и соодветен рејтинг. То е.
Има дефинирани критериуми. Режија, глума, сценографија, приказна и ред други работи според жанрот.Za poslednovo: meeeeeeeh
Taka treba da bide, da.
Medjutim, eve sfu mene ne mi se svigja, dosadna mi e i ja gleam so KILL MEEH faca 40 minuti, toa ne znachi deka e losha, niti pak deka e dobra, nema rejting shto kje me natera da gleam sfu.
Od druga strana ja imame Arrow, Arrow kvalitativno gledano e sranje serija, a pak e visoko kotirana na listite za popular.
Muabetot mi e deka nema nekoj definiran kriterium po kojshto se ocenuva serija. Ako e kvalitetna ne znachi deka e interesna, i ako e top10 na svetski listi ne znachi deka e dobra