Општи дискусии за игри

Кој има време и желба да гледа epic rage нека премота на 0:35:10 и нека ужива од моментот кога ќе се обиде да ја пушти играта :)

http://www.twitch.tv/manvsgame/b/398304814

Ima nekoj zainteresiran da ja kupime Don't Starve 2-pack zaedno ? Momentalno e 21 evro na Steam.

Игра бе некој Red Alert 2 преку GameRanger, имам прашање?

Дечки , најчесто сум немал проблеми со торенти за игри , ама Call of Duty World at war ме умре. 2 пати ја слегнувам , 2 пати ја инсталирам , 2 пати прави проблеми при минимизирање на играта ( блокирање на пц , црн екран) Некој да ми даде по порака торентот од кој што тој ја играл . Многу ќе ви бидам благодарен.

Се согласувам со заклучокот од клипчето, дефинитивно е подобро на компјутер отколку на некоја конзола, ексклузивните игри ги прават гејмерите заложници на една или на друга конзола, додека на компјутер нема правила, а Гејб Њувел треба да им се заблагодари на овие млади луѓе за добриот маркетинг кој му го прават на Steam во клипчето, освен ако однапред им заблагодарил со тоа што им платил за нивното учество во клипчето.

Се согласувам со заклучокот од клипчето, дефинитивно е подобро на компјутер отколку на некоја конзола, ексклузивните игри ги прават гејмерите заложници на една или на друга конзола, додека на компјутер нема правила, а Гејб Њувел треба да им се заблагодари на овие млади луѓе за добриот маркетинг кој му го прават на Steam во клипчето, освен ако однапред им заблагодарил со тоа што им платил за нивното учество во клипчето.

пц + конзола (знаеме која има највише екслузиви:cool: ) не е боље? :D

пц + конзола (знаеме која има највише екслузиви:cool: ) не е боље? :D

Тоа е една од причините зошто ми се неподносливи конзолите.

Мразам кога ќе го слушнам описот "ексклузивно", ми делува дискриминирачки кон гејмерите.

За волја на вистината, доколку дојдам до пари до крајот на годинава, ќе купам PlayStation 4, а можеби, но само можеби и Xbox One.

Но сепак, со задоволство и без никакви двоумења фрлам пари кога склопувам нов компјутер, баш минатата недела направив пресметка, според која ќе ми требаат околу 2.100 евра за ѕвер компјутер, а од тие 2.100 евра, само 1.000 евра ќе отидат на графичката картица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom