Општи дискусии за игри

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Кој има време и желба да гледа epic rage нека премота на 0:35:10 и нека ужива од моментот кога ќе се обиде да ја пушти играта :)

http://www.twitch.tv/manvsgame/b/398304814

Член од
20 мај 2011
Мислења
126
Поени од реакции
52
Ima nekoj zainteresiran da ja kupime Don't Starve 2-pack zaedno ? Momentalno e 21 evro na Steam.

Член од
24 ноември 2011
Мислења
206
Поени од реакции
116
Игра бе некој Red Alert 2 преку GameRanger, имам прашање?

halfelfpaladin

The Black Paladin
Член од
23 август 2011
Мислења
236
Поени од реакции
100
Jas ja igrav malku, mene lichno mi se dopaga, iam drugar koj ja igra ozbilno. Ne e losha vredi da se poigra.

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
B

Blade Torch

Гостин
Дечки , најчесто сум немал проблеми со торенти за игри , ама Call of Duty World at war ме умре. 2 пати ја слегнувам , 2 пати ја инсталирам , 2 пати прави проблеми при минимизирање на играта ( блокирање на пц , црн екран) Некој да ми даде по порака торентот од кој што тој ја играл . Многу ќе ви бидам благодарен.

Член од
24 април 2008
Мислења
11.055
Поени од реакции
12.597
Се согласувам со заклучокот од клипчето, дефинитивно е подобро на компјутер отколку на некоја конзола, ексклузивните игри ги прават гејмерите заложници на една или на друга конзола, додека на компјутер нема правила, а Гејб Њувел треба да им се заблагодари на овие млади луѓе за добриот маркетинг кој му го прават на Steam во клипчето, освен ако однапред им заблагодарил со тоа што им платил за нивното учество во клипчето.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Се согласувам со заклучокот од клипчето, дефинитивно е подобро на компјутер отколку на некоја конзола, ексклузивните игри ги прават гејмерите заложници на една или на друга конзола, додека на компјутер нема правила, а Гејб Њувел треба да им се заблагодари на овие млади луѓе за добриот маркетинг кој му го прават на Steam во клипчето, освен ако однапред им заблагодарил со тоа што им платил за нивното учество во клипчето.
пц + конзола (знаеме која има највише екслузиви:cool: ) не е боље? :D

Член од
24 април 2008
Мислења
11.055
Поени од реакции
12.597
пц + конзола (знаеме која има највише екслузиви:cool: ) не е боље? :D
Тоа е една од причините зошто ми се неподносливи конзолите.

Мразам кога ќе го слушнам описот "ексклузивно", ми делува дискриминирачки кон гејмерите.

За волја на вистината, доколку дојдам до пари до крајот на годинава, ќе купам PlayStation 4, а можеби, но само можеби и Xbox One.

Но сепак, со задоволство и без никакви двоумења фрлам пари кога склопувам нов компјутер, баш минатата недела направив пресметка, според која ќе ми требаат околу 2.100 евра за ѕвер компјутер, а од тие 2.100 евра, само 1.000 евра ќе отидат на графичката картица.

Kajgana Shop

На врв Bottom