Општи дискусии за игри

Ja svrtiv Dead Space 3 ama ne kako sto ja posakuvav. Kako prvo trebalo i drugite verzii na igrata da gi igram a ne da pocnam so trojkata. Niti gi znaev forite na igrata, kako sto se funkcionira. Deka treba da soberam se i sesto za novi oruzja, na nekoi nesta niti im obrnav vnimanie a sepak bea potrebni niz igrata. Sea ke se vratam na dvojkata so ideja za celokupnata igra Dead Space.

Mora da naponeam deka se zaljubiv u igrata, ednostavno odlicna

Ke moze da mi prati nekoj torrent od Lost Planet 2, zedov od zamunda i thepirate ama ne saka da pocne nesto:confused: Drugive torenti si se ok inace

Ke moze da mi prati nekoj torrent od Lost Planet 2, zedov od zamunda i thepirate ama ne saka da pocne nesto:confused: Drugive torenti si se ok inace
Барав и друго место торенти, ама и тие нема да ти тргнат, оти малце сидери има.

Тука, на Замунда пиши им линк од торентот и остај ја нека се спушта. По некое време ќе се приклучат уште сидери и би требало да почне како што треба да се спушта. :)

а бе THE KOF 13 уште у јуни 2011 искочила за ПЦ ???:confused:
ја има на пајрат беј, еве што бара

Intel DualCore 2.0Ghz
Ram: 1GB
ATI Radeon (X1600, x1300LE) o NVIDIA GeForce (7900GS, 7600GS, 7300GS)

Конечно можам да ја играм Deus ex на мојот компјутер откако ми правеше проблеми со стартувањето.

Кој знае како се викаше една игра беше нешто авантура со пукање собираш оружје имаше разни чудовишта пред 5 6 години беше актуелна

Кој знае како се викаше една игра беше нешто авантура со пукање собираш оружје имаше разни чудовишта пред 5 6 години беше актуелна

a da mi kazes ti eden film imase pukanje i so eden crnec bese isto pred 5-6 godini

"Bioshock Infinite is so visually stunning that it will cure any form of color blindness you might have."
-Anon

alisa ima bolje grafika...
Графиката на Infinite е одлична. Можи не е на истото ниво како Crysis 3, но сепак е подобра од повеќето модерни игри.

Тоа што не ти се допаѓа уметничката наско е друго. Има многу игри како неа. The Darkness, Borderlands, The Walking Dead, меѓу други. Не се за сите.

Графиката на Infinite е одлична. Можи не е на истото ниво како Crysis 3, но сепак е подобра од повеќето модерни игри.

Тоа што не ти се допаѓа уметничката наско е друго. Има многу игри како неа. The Darkness, Borderlands, The Walking Dead, меѓу други. Не се за сите.

vidi walking dead e odlicna...megu top 5 igri so sum gi igral...ali ova e epten preterano ic po moj vkus

vidi walking dead e odlicna...megu top 5 igri so sum gi igral...ali ova e epten preterano ic po moj vkus
Епа, како што реков, зависи од вкусот. Јас многу сакам вакви игри.

А и плус, не е со до графиката. Infinite е една од најдобрите FPS игри што сум ги играл. Гејмплејот е супер, не како генерични шутери што ги рециклираат секоја година.

И што е вака одлично во Биошток, освен што нели е... „одлична“?
Како ви помогна вас во животот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom