Only Fools and Horses

• Креатор на темата Креатор на темата Гучи
  • Време на започнување Време на започнување
PAY-Darren-Williams-and-his-Only-Fools-and-Horses-tattoo.jpg

Штета , огромна. :(:(:(

I had a meeting with John Sullivan not long before he died, and he asked me if I'd be interesting in doing some more. He said that he thought doing something around Del Boy's 60th birthday would work, and he working on something where all the team would come back together to celebrate. How that would have all come about I'm not sure, but he asked me if I was up for it in principle. At that time I said yes, because John Sullivan was writing. But we haven't got John Sullivan now - it's a very difficult question to answer. He was the genius; he was the writer.

:pos::pos::pos:

Sir David Jason, now 73, may actually be the funniest actor in the world; 90 per cent of the job was keeping a straight face while he added touches of comic genius. - Изјава на актерката која ја глуми полицајката со која Родни излегува на дејт , во Long legs of law. :cuc:

http://www.independent.co.uk/arts-e...starred-in-only-fools-and-horses-9075789.html

Oo career? What is she , a Lollipop woman? :pos:

Последно уредено:
http://www.mirror.co.uk/tv/tv-news/david-jason-his-only-fools-and-horses-152413

Ova e vrv , osobeno delot.

I remember on our first day of filming, we had these market stalls set up.

We took a break from filming because it was pouring down with rain and I was standing there with an umbrella waiting for the rain to stop so we could continue.

The production team were standing around, a lot without umbrellas, getting soaked. A little girl hurrying to school suddenly ran and stood next to me using my umbrella to keep dry.

She could see there was a camera and people standing about and said to me: 'What are you doing, mister?' and I said: 'We're making a television programme' and she said: 'What's it called then?' I said: 'It's called Only Fools and Horses.' She considered that and she looked at us standing in the bucketing rain and she said: 'Where are the horses then?'

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ma ne bre , ova englezite komedijata im e vo krvta. Beznacaen muabet moze do solzi da te nasmee. :pos:

Ејј оваа епизодата со полицајката :ROFLMAO: им рече ќе има рација, отстранете од станов све што е нелегално набавено и на крај само со каучот мислам останаа :lolzz:

Ејј оваа епизодата со полицајката :ROFLMAO: им рече ќе има рација, отстранете од станов све што е нелегално набавено и на крај само со каучот мислам останаа :lolzz:
Море мислам дека и тепихот го тргаа :pos:

Најјаки епизоди ми се Chain gang, Loosing strike и онаа коа Родни иде со таа постарата жена и коа кажува дека има 40 години жената, стариов вика „па дури и ја ќе треба да размислам 2 пати пред да ја викнам да излеземе“ :vozbud:

Гуглам Пекам и гледам Фердинанд дека бил од таму, врв :lolzz: мора пак да ја репризирам кога ќе се подослободам. Не ги знам по имиња епизодиве ама врв ми се со лустерот кај богаташите, споменикот кога ќе го офарбаат со боја за тунели, машко друштво кога заминаа на seaside и со системот за наводнување, вода од чешма кога флашираа :lolzz:

Инаку ако ви недостасува како глуми ликов на старост, тука чинам последно во серија се појавува. 2014-та негде или 15-та почетокот беше. Во една друга Open All Hours во која глумеше како помлад крајот на 70-ти со Рони заедно.

Или преведено на македонски "Исто така мислеше и дека Силекс ќе ја освојат лигата" :ROFLMAO:

Инаку ако ви недостасува како глуми ликов на старост, тука чинам последно во серија се појавува. 2014-та негде или 15-та почетокот беше. Во една друга Open All Hours во која глумеше како помлад крајот на 70-ти со Рони заедно.

Мислам без Родни беше таа серија?

Ипак лани се врати Open All Hours И добри рејтинзи имало во Англија (y)

Или преведено на македонски "Исто така мислеше и дека Силекс ќе ја освојат лигата" :ROFLMAO:

Не Родни, туку Рони :D (не си ме прочитал убо)

Бидејќи Силекс ја има освоено лигата, посоодветен превод би бил, Исто така мислеше и дека Славија од Пржино ќе ја освојат лигата :D
A да бидат нештата поинтересни, во Милвол до скоро играше играч со презимето Тротер.
И подобра серија од оваа со хумор нема.Секоја епизода буквално се газиш од смеење, има епизоди кај што едноставно после гледањето те боли се од што си се смеел како луд.Цареви се.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom