dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.365
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Македонската верзија на Триг се ликовите на Лазар БараковФеноменално. Пробајте да ги замислувате кога ќе ја читате скриптата.
http://www.steveclark.co.uk/exclusive-fools-horses-sport-relief-sketch-script-trigger/
Trig: Ooh , David Beckham. Black bloke who played for Wales.
Del: That's the one.
Ехх штета што умре човекот пред да снимат , ќе беше циркус.
Ја прекинаа ОФАХ за да дават пријатели. Факинг пријатели , хумор за второ оделенци.![]()
Ај тоа туку гледана и репризирана по 93201321 пати. Затоа никогаш не фаќам да пратам серија на македонскиве телевизии. Не ми смета ни термин ни тоа што би била една неделно или една на ден, не е важно туку ми смета несериозноста со програмската шема.Ја прекинаа ОФАХ за да дават пријатели. Факинг пријатели , хумор за второ оделенци.![]()
Еј добро не сум бил единствен што ја пратам серијава. Домашниве и другариве ме праваат луд зошто ја гледам. Не можеш да им докажеш дека има јак хумор, само видоа дека е стара серија и повеќе не ги интересира.
Која сезона беше ова кога Дел стана татко? Гледам телма ја прекинаа, има уште сезони, така?
Истo друштвo иaме изглеaЕј добро не сум бил единствен што ја пратам серијава. Домашниве и другариве ме праваат луд зошто ја гледам. Не можеш да им докажеш дека има јак хумор, само видоа дека е стара серија и повеќе не ги интересира.
Која сезона беше ова кога Дел стана татко? Гледам телма ја прекинаа, има уште сезони, така?