Only Fools and Horses

• Креатор на темата Креатор на темата Гучи
  • Време на започнување Време на започнување
Моментот кога му кажуват на Дел Бој дека ќе стане татко, непроценливо :pos::pos::pos:

Феноменално. Пробајте да ги замислувате кога ќе ја читате скриптата. :pos::pos::pos::pos:

http://www.steveclark.co.uk/exclusive-fools-horses-sport-relief-sketch-script-trigger/

Trig: Ooh , David Beckham. Black bloke who played for Wales.
Del: That's the one.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ехх штета што умре човекот пред да снимат , ќе беше циркус.
Македонската верзија на Триг се ликовите на Лазар Бараков

Ја прекинаа ОФАХ за да дават пријатели. Факинг пријатели , хумор за второ оделенци. :facepalm:

Jaс Still Open Hours че ја затерувам. Ме фаќа носталгија за Дел Бој, или поточно сакам да го гледам во неговата последна улога која уште трае и е актуелна. Онака на старост што би се рекло :D

Ја прекинаа ОФАХ за да дават пријатели. Факинг пријатели , хумор за второ оделенци. :facepalm:
Ај тоа туку гледана и репризирана по 93201321 пати. Затоа никогаш не фаќам да пратам серија на македонскиве телевизии. Не ми смета ни термин ни тоа што би била една неделно или една на ден, не е важно туку ми смета несериозноста со програмската шема.

Јас не памтам серија да била давана до крај , на било која мк телевизија. Освен турските и тие циганските. Едно време се сеќавам и Prison Break го сецнаа на сред трета сезона на Сител.

Најголем број на епизоди од ОФАХ даваа на Алфа ги даваа епизодите и од 90-тите како на пример, The Class of 62'. Може тогашната Алфа ги имаше сите епизоди од ОФАХ
Таа Алфа телевизија беше пред да се ребрендира Алфа во културна телевизија што потоа ја "купи" Мијалков и ја направи клон на Сител и Канал5.

Еј добро не сум бил единствен што ја пратам серијава. Домашниве и другариве ме праваат луд зошто ја гледам. Не можеш да им докажеш дека има јак хумор, само видоа дека е стара серија и повеќе не ги интересира.
Која сезона беше ова кога Дел стана татко? Гледам телма ја прекинаа, има уште сезони, така?

Еј добро не сум бил единствен што ја пратам серијава. Домашниве и другариве ме праваат луд зошто ја гледам. Не можеш да им докажеш дека има јак хумор, само видоа дека е стара серија и повеќе не ги интересира.
Која сезона беше ова кога Дел стана татко? Гледам телма ја прекинаа, има уште сезони, така?

Официјално, ова беше последна сезона. Ама има уште епизоди, снимани како стандардното Christmas special на BBC секоја година, побарај си ги.

Истo друштвo иaме изглеa :D
Истoтo и јa прoбувaм нa мoиве дa им гo oбјaснaм, декa е дoбрa серијa, декa е интереснa, декa е нaјдoбрo рaнгирaнa бритaнскa серијa aмa џaбе, си решиле oни декa серијaвa билa глупa и декa имaлo мнoгу пoдoбри серии и џaбе...

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Пола екипа е умрена шо се вика, тешко дека ќе се деси некоја нова епизода.

Ама мислам дека ми треба нова тура глеање на only fools and horses :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom