Only Fools and Horses

• Креатор на темата Креатор на темата Гучи
  • Време на започнување Време на започнување
Пред скоро имаше и некоја евтина понуда на нетов на книги околу серијава, со реплики, мислења, дешавки околу снимањето. Некоја колекција беше од 2-3 книги ко за 1000 денари на нашки :)

Пред скоро имаше и некоја евтина понуда на нетов на книги околу серијава, со реплики, мислења, дешавки околу снимањето. Некоја колекција беше од 2-3 книги ко за 1000 денари на нашки :)

Da, Steve CLark e avtor , go imam na fb. :D Nekade okolu 13-14 funti bea.

only.jpg

fools.jpg

- What is that rumbling noise ?
- I don't hear anything.
- Oh it's nothing, it's just mom turning in her grave.

Зoштo мaлце ми е беше 4 пaти шo јa иaм изглеaнo серијaвa пa си јa пуштив пo јубилеен 5ти пaт :D

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

ДО која се стасани?

4та епизода од 1ва сезона ја даваа денес. Кога Дел сакаше да се жени со Полин , и кога бегаа после кај тетка им у Клаптон. :D По една епизода даваат на ден , некаде 17 часот почнува.

И на Едо ги имате, српскохрватски превод што касни некаде 5 секунди, ако не ве нервира тоа у ред е. А термин не знам, Едо е, негде после 21 часот :icon_lol:

1935484_976589595745457_4472309990470343477_n.jpg

Телма се богови што пак ја пуштаат серијава :cuc:

А да не смениле термин? вчера и денес чекав , немаше ништо дават некој др филм.

А да не смениле термин? вчера и денес чекав , немаше ништо дават некој др филм.
Вчера и денес..а и неделава претпоставувам цела, не е регуларна програмата на Телма дека празници.
Ама затоа пред некој ден даваа една епизода во некој рандом термин.

Аууу колку беден превод на Телма , страшно. Како можеа "радио'' да го преведат како "воки токи"? Дури и Дел Бој во реченицата го кажа како радио. Аматери неписмени , штета шо нема опција да се изгаси преводот на тв.

Аууу колку беден превод на Телма , страшно. Како можеа "радио'' да го преведат како "воки токи"? Дури и Дел Бој во реченицата го кажа како радио. Аматери неписмени , штета шо нема опција да се изгаси преводот на тв.
Телма и преводите се комедија невидена. Цел живот ќе го памтам "парка" од Friends....уште не знам во кој дел од Македонија се користи тој збор и шо воопшто значи.

Телма и преводите се комедија невидена. Цел живот ќе го памтам "парка" од Friends....уште не знам во кој дел од Македонија се користи тој збор и шо воопшто значи.

во тетово е нормално, значи пипка или допира:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom