Once Upon a Time

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Според мене цело време се врти во круг, се откриваат нови работи, али никако никој да се сети што се случило за да тргне напред.
Има и дебилни моменти, навистина, но за тепање време е добра.
Штом си ја прекинал, ич не ни почнувај, ќе испадне да ја гледаш ради реда.
Значи не сум згрешил. Претераа со сериите каде има мистерии колку ради реда (или беше реда ради?). Не дека планираат да одговорат нешто на крајот. Ова сето започна со Lost.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Значи не сум згрешил. Претераа со сериите каде има мистерии колку ради реда (или беше реда ради?). Не дека планираат да одговорат нешто на крајот. Ова сето започна со Lost.
Па креаторите на оваа се истите креатори на Lost, затоа...ваљда тој им е принципот. :)

Инаку мене ми се допадна ептен. Ама ептен. Се испозанесов по серијата, да не кажам се заљубив...:icon_mrgr:

Не сум тип што сака ептен фантазии, ама во оваа се заљубив, можеби затоа што длабоко во себе се уште сум девојчето што ги љуби и заспива со бајките и цртаните на Дизни.:love:

Како можеше таа глупача да му здроби срцето на шерифот? Какоо...:cautious: :place: А бе, не е фер... :( Шо убав пар си се со Ема... :oops: Иначе ќе го вратат сега во финалето на сезоната, така прочитав... Дај Боже.(y) Ама само таа епизода.:unsure: (сега за сега) Не можам потресена сум ептен, дека сега ја гледав, пред два дена. Не им требаше тоа, според мене, препаднаа поштен народ.:rolleyes:

Ф

Фил Ајви

Гостин
серијава продолжив да ја следам САМО поради

единствено епидодата која е посветена на него вреди ништо, другите се :гомце:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
И мене ми беше омилен лик Рампелстилтскин, иако на почетокот не ми текнуваше од која бајка е. Во секој случај, интересна е темата на серијата, до сега невидено нешто. Особено за луѓето-носталгичари по бајките од детството, како Crazy. :)

Body Electric

Del Rey
Член од
15 јуни 2011
Мислења
222
Поени од реакции
334
Интересна е серијата. Јас сум зависник од бајките на браќата Грим и Ханс Кристијан Андерсен, па можеби токму затоа ми се допаѓа :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
И мене ми беше омилен лик Рампелстилтскин, иако на почетокот не ми текнуваше од која бајка е. Во секој случај, интересна е темата на серијата, до сега невидено нешто. Особено за луѓето-носталгичари по бајките од детството, како Crazy. :)
Уффффф ме задума. Од која е?

Член од
28 март 2012
Мислења
23
Поени од реакции
16
Јас пак сум ептееен по sci-fi/fantasy и по мистериите така да уште по првата епизода се вљубив во серијава. Интересна е, а спојот на реалноста и бајките им е совршен. Плус не е ептен како бајка со среќни краеви за сите, на моменти е многу брутална, што исто така ми се допаѓа. А и мене ме навраќа во детсвото кога секој ден ги препрочитував бајките од Браќата Грим. Сега останува само да се чека до понеделник за нова епизода.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
I will find her. I will always find her. Ааааааааа пола саат не можев да престанам да плачам. :place:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.740
Поени од реакции
27.733
Хах, не очекував волку брз расплет, мислев ќе ја влечат уште... тоа да ти било последна епизода од прва сезона :)
Јака епизода и солиден крај.

Се на се, сезонава имаше досадни, имаше интересни епизоди.. голем број на интересни/лајкабл ликови.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
Зошто ја споредуваат со LOST?
Вреди да се гледа?

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Зошто ја споредуваат со LOST?
Вреди да се гледа?
Најверојатно зашто е замрсена и нема шанси да ги разрешат сите мистерии. Ги гледав првите седум епизоди, ама ептен се заплеткаа и плус серијата е премногу sugarcoated за мој вкус.

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Ех сега мислењата се поделени , незнам дали да ја симнам. Генерално гледано вреди серијава, или да почнам да гледам нешто како Chuck/Fringe?

Kajgana Shop

На врв Bottom