Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.742
- Поени од реакции
- 27.741
Нова ТВ серија која се емитува нa ABC(Lost, Desperate Housewives, Scrubs итн) и чија премиера беше годинава на 23 Октомври. Интересна(или барем за мене) комбинација на реалност и бајкa. Ја имаме Џенифер Морисон во улогата на Ема(28) која работи како кауционер. Паралелно ја имаме бајката за Снежана и 7-те Џуџиња и лошата вештерка. Вештеркава ќе фрли некоја црна магија во шумата што ќе ги зароби сите и времето ќе запре. Еден пророк ќе им каже дека единствена надеж за нив е детето кое го носи Снежана. И дека тек за 28 години ќе се појави за да ја имаат финалната битка. Во меѓувреме на Снежана и Принцот им се раѓа ќерката и ја ставаат во ормар кој ќе ја телепортира во реалноста.
Искрено, многу ми се допадна првата епизода и сигурно ќе продолжам да ја гледам. Највеќе ради актерската екипа:
Малиот е интересен, снежана е преслатката Џинифер Гудвин од He's Just Not That Into You, пророкот е Robert Carlyle(Trainspotting, Stargate) и се разбира Џенифер од Хаус <3. Ми се допаѓа севкупната атмосфера во серијата... има убави ефекти и фотографија.