Ја гледаме бе.Anyone ?
Хм, па ја имаме веќе Црвенкапа,т.с. ја имавме, таа беше волкот..Е сега само не ми е јасно дали ќеркава на Maleficent има моќ да се претвори во змеј ко мајка и, или пак во волк.
Да. Што знам, јас го изгледав промото за наредна епизода и очите на Лили во еден момент и станаа жолтеникави, што ме асоцираше на врколак. Плус, тоа куче, волк, што и да беше што и го попречи патот на Ема вчера, можда беше она.Хм, па ја имаме веќе Црвенкапа,т.с. ја имавме, таа беше волкот..
А Зелена, баш ми е мило што повторно се појавува. Мене ми беше глупава првата полусезона, со Frozen.Не знам, ќе видиме наредна епизода, мене ми се интересни епизодиве од четвртава сезона, поготово вториот дел од сезонава со овие Queens of darkness.
Стварно мислев дека се откачија од Зелена, али пак од друга страна некако мило ми падна за Реџина и Робин дека Марион е мртва.А Зелена, баш ми е мило што повторно се појавува. Мене ми беше глупава првата полусезона, со Frozen.
Немаау ништо кажано за наредна сезона, а се мислам што би можело да биде? Црвенкапа беше, Снежана - беше, Ариел - беше... Пепелашка ?
Е ова не го имав прочитано, секако во мај ќе кажат значи официјално.Actor Josh Dallas confirmed that the fantasy series will return for a fifth season, with production starting in July, BC expected to make it official at the upfronts in May.
Да Пепелашка беше некаде на почетокот.. Затоа реков можеби ќе се разглаба за неа повеќе којзнае.. Останува да видиме наесен