Гостивар, Теново и тн...15 факинг денови интернет со по 3 мин, и после тоа паѓа. Дај средето го тој аксес поинт го Гостивар!
Не, немам spyware!
Не, немам virus!
И знам дека работите на тоа!
Ама го немате средено!
Jesus!
Да, овие денови имало многу прекини со струја. Ама во моето место (с.Србиново) проблемот е аксес поинтот. Не дека нема струја, просто аксес поинтот не функсионира како што треба. Од 13 корисници само 2 што се близу аксес поинтот имаат конекција (стабилна). Другите не може ни да се конектират.Гостивар, Теново и тн...
Има често прекини со струјата колку што знам. Од пријатели во ЕВН, знам дека скоро секој ден се интервенира таму. А акцес поинтите (и било кој друг уред) не работи без струја. И јас во Скопје имам проблеми кога нема струја, јебига. Само имам среќа што живеам кај што не снемува толку често струја во зима
Кај нас, ем повеќе од дупло поскапо, ем повеќе од дупло поспоро.Јас не можам да кометирам за интернетот во Македонија кога сум доле идам си во интернет кафе...Но тука кај нас во Словенија (Крањ) имам 10 Мб/с download и 10 Мб/с upload плаќам 11 € на месец и на T-2 мрежа сум( http://www.t-2.net ) ... Имам неограничен download/upload...Имам тајмометар на компиутер како приграмче и ако ми падне интернетот ѕа 2 часа не плакам цел месец...мислам дека тоа е доволно добро ѕа таа цена и не се жалам...
Поздрав
Знаеш дека дедо мраз не постои?A dali znaete deka Wadsl Mozi da bide 15gb ?
Спајвер Спајвер ...:wink:Ја имам проблеми со он.нет последиве две години. Еве, сеа почнаа проблеми и со нивниот интернет. Срање е. Ваљда спајвеар.
Не ги спомнувај Т-2, ми се плаче секогаш кога им го гледам сајтотЈас не можам да кометирам за интернетот во Македонија кога сум доле идам си во интернет кафе...Но тука кај нас во Словенија (Крањ) имам 10 Мб/с download и 10 Мб/с upload плаќам 11 € на месец и на T-2 мрежа сум( http://www.t-2.net ) ... Имам неограничен download/upload...Имам тајмометар на компиутер како приграмче и ако ми падне интернетот ѕа 2 часа не плакам цел месец...мислам дека тоа е доволно добро ѕа таа цена и не се жалам...
Поздрав