On.net WADSL интернет

Член од
28 февруари 2007
Мислења
11
Поени од реакции
0
15 факинг денови интернет со по 3 мин, и после тоа паѓа. Дај средето го тој аксес поинт го Гостивар!

Не, немам spyware!
Не, немам virus!
И знам дека работите на тоа!

Ама го немате средено!

Jesus!

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.211
Поени од реакции
34.455
15 факинг денови интернет со по 3 мин, и после тоа паѓа. Дај средето го тој аксес поинт го Гостивар!

Не, немам spyware!
Не, немам virus!
И знам дека работите на тоа!

Ама го немате средено!

Jesus!
Гостивар, Теново и тн...
Има често прекини со струјата колку што знам. Од пријатели во ЕВН, знам дека скоро секој ден се интервенира таму. А акцес поинтите (и било кој друг уред) не работи без струја. И јас во Скопје имам проблеми кога нема струја, јебига. Само имам среќа што живеам кај што не снемува толку често струја во зима :)

Член од
28 февруари 2007
Мислења
11
Поени од реакции
0
Гостивар, Теново и тн...
Има често прекини со струјата колку што знам. Од пријатели во ЕВН, знам дека скоро секој ден се интервенира таму. А акцес поинтите (и било кој друг уред) не работи без струја. И јас во Скопје имам проблеми кога нема струја, јебига. Само имам среќа што живеам кај што не снемува толку често струја во зима :)
Да, овие денови имало многу прекини со струја. Ама во моето место (с.Србиново) проблемот е аксес поинтот. Не дека нема струја, просто аксес поинтот не функсионира како што треба. Од 13 корисници само 2 што се близу аксес поинтот имаат конекција (стабилна). Другите не може ни да се конектират.

Од Он.Нет знаат дека не работи аксес поинтот, ама изгледа ќе трае уште некои 2, 3, 40 дена додека го средат.

А јас утре имам испит во Web Publishing, па со диал-уп треба да правам уплоад....

Како што спомна и ти, јебига.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
Изгледа и официјално е 1024/128 WADSL ов, гледам таму кај што се проверува потрошени гигабајти.

И ова ќе биде крајно за нас на WADSL, нема нови пакети, со 50 или 100гб?

Член од
9 јануари 2008
Мислења
14
Поени од реакции
0
Јас не можам да кометирам за интернетот во Македонија кога сум доле идам си во интернет кафе...Но тука кај нас во Словенија (Крањ) имам 10 Мб/с download и 10 Мб/с upload плаќам 11 € на месец и на T-2 мрежа сум( http://www.t-2.net ) ... Имам неограничен download/upload...Имам тајмометар на компиутер како приграмче и ако ми падне интернетот ѕа 2 часа не плакам цел месец...мислам дека тоа е доволно добро ѕа таа цена и не се жалам...

Поздрав

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Јас не можам да кометирам за интернетот во Македонија кога сум доле идам си во интернет кафе...Но тука кај нас во Словенија (Крањ) имам 10 Мб/с download и 10 Мб/с upload плаќам 11 € на месец и на T-2 мрежа сум( http://www.t-2.net ) ... Имам неограничен download/upload...Имам тајмометар на компиутер како приграмче и ако ми падне интернетот ѕа 2 часа не плакам цел месец...мислам дека тоа е доволно добро ѕа таа цена и не се жалам...

Поздрав
Кај нас, ем повеќе од дупло поскапо, ем повеќе од дупло поспоро.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.544
Поени од реакции
2.730
А бе има ли некој проблеми со Он Нетот WADSL во последните 2 саата гледам МСН не ми отвара Гоогле не отвара а македонски сајтови ги отвара без проблем како форумот , Он нет страната.Дали е само кај мене или има и некој друг оваков проблем.Поздрав

Член од
14 април 2006
Мислења
65
Поени од реакции
2
После 3ам до пред малце еден странски сајт не можев да отворам, и еве пак неможам одредени сајтови да отварам.

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Ја имам проблеми со он.нет последиве две години. Еве, сеа почнаа проблеми и со нивниот интернет. Срање е. Ваљда спајвеар.

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569

Поздрав
Не ги спомнувај Т-2, ми се плаче секогаш кога им го гледам сајтот :(
Имаат FTTP/FTTH, од 10/10 до 1000/1000 мегабита, по цена од евро/мегабит.. како твојот пакет :(

Kajgana Shop

На врв Bottom