Плаќаат половина цена.BOBI DMX напиша:Ве гледам чудни сте ми
Сите ШТО РАБОТАТ ВО НО.НЕТ
имаат неограичен DOWNLOAD
плаќаат минимална цена.
ne,plakaat po 300 den mesecno mi kaza drugar majkamu sto raboti vo no.netJane напиша:Плаќаат половина цена.
Тоа ми беше зборот. Не би имале цел да се замараат со нелегални работи.
ај доста рекла-казала моабети........и јас ја имам истата информација како јанеBOBI DMX напиша:ne,plakaat po 300 den mesecno mi kaza drugar majkamu sto raboti vo no.net
а осеќаш ли дека ти лета лимитод ?[MkD]Scout напиша:епа да..така е..
и јас кога видов овде кога ми става..лелее мајкоо..све им е отворено..и сеа некој од вработениве можат да си го дадат на пријатели и натака..и ШТО ! После кога ке ги прашаш НЕ НИЕ НЕ СМЕ КРИВИ...ТИ СИ СИ КРИВ! лол
Затоа си го менувам пасот на 3дена па што ми можат!
имаат страна каде што можеш да си го смениш пасс...направи го тоа и никој нема да ти краде.не бидете мрзливи.јас барем еднаш неделно си го менувамIsusHristos напиша:Princ прее видов каква им е заштитата кај што ги чуваат податоците.документ напишан во мајкрософт ворд со големина на фонт 2 за да не можеш да ги читаш.идат со сеарч и пишуваат јузер и после ти даваат јузер и пасс. :zid: Видено со свои ОЧИ.
I ja planiram isto,ako i ovoj mesec sostojbata e vakva na sekoj 5 min da mi paga odam na adsl,bolje 4 odkolku 10 koa ne mozes da gi iskoristisneo-geo напиша:абе баталете пасвордите, ако некој може да го најде мојот, ондак ја ке го најдам неговиот, и на факинг мтнет се праеше истото
муабетов ми е за интернетот као интернет, денеска е најголемото срање кое некад сум го видел, падни стани на 5 минути, скајп работи хттп јок, нека си средат и днс сервери и курац
уште месецов и канопито лета од прозор идам на адсл пак пошо кабловскиот у маало ми е бетер од дајлап