On.net WADSL интернет

Член од
17 март 2007
Мислења
218
Поени од реакции
2
Ве гледам чудни сте ми :)

Сите ШТО РАБОТАТ ВО НО.НЕТ
имаат неограичен DOWNLOAD
плаќаат минимална цена.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
BOBI DMX напиша:
Ве гледам чудни сте ми :)

Сите ШТО РАБОТАТ ВО НО.НЕТ
имаат неограичен DOWNLOAD
плаќаат минимална цена.
Плаќаат половина цена.
Тоа ми беше зборот. Не би имале цел да се замараат со нелегални работи.

P

Princ

Гостин
Gi prodavaat bre, kolku pati da kazam. 500 denari parce se prodavaat (ke razberete site naskoro). Ne im trebaat na niv ama pari sekomu mu trebaat.

Член од
17 март 2007
Мислења
218
Поени од реакции
2
Jane напиша:
Плаќаат половина цена.
Тоа ми беше зборот. Не би имале цел да се замараат со нелегални работи.
ne,plakaat po 300 den mesecno mi kaza drugar majkamu sto raboti vo no.net

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
BOBI DMX напиша:
ne,plakaat po 300 den mesecno mi kaza drugar majkamu sto raboti vo no.net
ај доста рекла-казала моабети........и јас ја имам истата информација како јане

peter

Петар Пан...
Член од
6 септември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
165
pa sto ako prodavaat

neli nemoze dve konekcii istovremeno? sto ako nekoj ima moj user name i password koga sum always on?

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Кој ти рече дека не може две истовремено?:)

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.811
Im pisav za problemite i gledajte sto sekoj pat dobivam vece 5-6 pat za razlicni problemi pisuvam a go dobivam slednovo
Pocituvani,

Za da mozeme da go razgledame problemot so koj sto se soocuvate pri
koristejneto na nasata
Wadsl usluga od golema vaznost ne e da dobieme podetalni informacii za
nositelot na dogovorot.
Isto taka slobodno mozete da ne pobarate na telefonskiot broj za
tehnicka poddrska 02/ 3099999 (Zamisli uste da se javea koga ce zvonis)
zada bideme pokonkretno zapoznaeni so Vasiot problem .
I taka moze vecno da piseme duri gi mrzi i da ni odgovorat

IsusHristos

Bojan CPU
Член од
1 март 2007
Мислења
256
Поени од реакции
1
Princ прее видов каква им е заштитата кај што ги чуваат податоците.документ напишан во мајкрософт ворд со големина на фонт 2 за да не можеш да ги читаш.идат со сеарч и пишуваат јузер и после ти даваат јузер и пасс. :zid: Видено со свои ОЧИ.

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
епа да..така е..
и јас кога видов овде кога ми става..лелее мајкоо..све им е отворено..и сеа некој од вработениве можат да си го дадат на пријатели и натака..и ШТО ! После кога ке ги прашаш НЕ НИЕ НЕ СМЕ КРИВИ...ТИ СИ СИ КРИВ! лол
Затоа си го менувам пасот на 3дена па што ми можат!

Член од
17 март 2007
Мислења
218
Поени од реакции
2
[MkD]Scout напиша:
епа да..така е..
и јас кога видов овде кога ми става..лелее мајкоо..све им е отворено..и сеа некој од вработениве можат да си го дадат на пријатели и натака..и ШТО ! После кога ке ги прашаш НЕ НИЕ НЕ СМЕ КРИВИ...ТИ СИ СИ КРИВ! лол
Затоа си го менувам пасот на 3дена па што ми можат!
а осеќаш ли дека ти лета лимитод ?
:)

neo-geo

The Empire Strikes First!
Член од
17 август 2005
Мислења
500
Поени од реакции
2
абе баталете пасвордите, ако некој може да го најде мојот, ондак ја ке го најдам неговиот, и на факинг мтнет се праеше истото
муабетов ми е за интернетот као интернет, денеска е најголемото срање кое некад сум го видел, падни стани на 5 минути, скајп работи хттп јок, нека си средат и днс сервери и курац
уште месецов и канопито лета од прозор идам на адсл пак пошо кабловскиот у маало ми е бетер од дајлап

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
IsusHristos напиша:
Princ прее видов каква им е заштитата кај што ги чуваат податоците.документ напишан во мајкрософт ворд со големина на фонт 2 за да не можеш да ги читаш.идат со сеарч и пишуваат јузер и после ти даваат јузер и пасс. :zid: Видено со свои ОЧИ.
имаат страна каде што можеш да си го смениш пасс...направи го тоа и никој нема да ти краде.не бидете мрзливи.јас барем еднаш неделно си го менувам
повелете : secure.on.net.mk

Член од
25 јануари 2007
Мислења
691
Поени од реакции
3
neo-geo напиша:
абе баталете пасвордите, ако некој може да го најде мојот, ондак ја ке го најдам неговиот, и на факинг мтнет се праеше истото
муабетов ми е за интернетот као интернет, денеска е најголемото срање кое некад сум го видел, падни стани на 5 минути, скајп работи хттп јок, нека си средат и днс сервери и курац
уште месецов и канопито лета од прозор идам на адсл пак пошо кабловскиот у маало ми е бетер од дајлап
I ja planiram isto,ako i ovoj mesec sostojbata e vakva na sekoj 5 min da mi paga odam na adsl,bolje 4 odkolku 10 koa ne mozes da gi iskoristis

P

Princ

Гостин
Фала секуре.он.нет.мк ама тотално е безмислено постојано да го менувам кога ја апдејтираат таа листа. Што фајде кога пак мојата лозинка се зачувува во едноставен текст?

Kajgana Shop

На врв Bottom