- Член од
- 24 ноември 2005
- Мислења
- 185
- Поени од реакции
- 1
Na koja bazna stanica si ova samo kaj tebe se slucuva
GraFusion напиша:
GraFusion напиша:
Jane напиша:A inace koga downloadiras torenti nemozes da dobies maksimalna brzina. Koristam Aureus i nikogas ne sum dobil zelen :icon_neut. Stalno mi se zolti :icon_neut. Toa e poradi toa sto imam NAT problem. Inaku za tie sto neznaat za torentot da raboti so maksimalna brzina treba da odblokiran NAT-ot odnosno potrebno e da se otvoreni portite 6881-6889. No onnet ne BLOKIRA na site mozni nacini.
Друже незнам колку си во тек со настаните, ама овој пост е стар скоро една година. Јас во тоа време имав WiFi интернет и тогаш беа такви правилата. Сега незнам а и не ме интересира какви се во моментов. Ако веќе читаш постови од 5-та страна дочитај до 85 страна и измеѓу ќе најдеш дека сум се префрлил на WADSL на 23 Мај 2006 година.zelenoto напиша:не тропкај за џабе, од јутра до сутра има дл пуштено никогаш немало прекин, пробај со некое програмче за тестирање на порти за да видиш дали ти е се ок со пс-то
go pisav zatoa sto i jas otprilika toj period bev na wifi , pravila nemase zaso 2 gb mi odea za 2-3 denaJane напиша:Друже незнам колку си во тек со настаните, ама овој пост е стар скоро една година. Јас во тоа време имав WiFi интернет и тогаш беа такви правилата. Сега незнам а и не ме интересира какви се во моментов. Ако веќе читаш постови од 5-та страна дочитај до 85 страна и измеѓу ќе најдеш дека сум се префрлил на WADSL на 23 Мај 2006 година.
Толку од мене
Јас тоа што го пишав бев и дури и сега сум 100% убеден дека тогаш било така. Тој период немаш појма колку бев напален по WiFi-то. Јас WiFi опрема си купив 10 дена пред неофицијално ОнНет да уклучи струја во АP и да почнат да работат и значи пред да започне тест периодот околу 2 недели вработен во оннет (пријател што ми е) ми кажа се што е како е и јас фаќав сигнал кога уште официјално не беше тест периодот. Па после се до 23 Мај користев WiFi. На цело маало јас им правев антени, на сите роднини али ај да не испадне се фалам. Сакам да ти кажам дека до толку бев навлезен во WiFi-то и знаев скоро се за него. Поготово кои порти биле блокирани. Да си се јавел во Оннет ќе ти кажеле дека биле блокирани.zelenoto напиша:go pisav zatoa sto i jas otprilika toj period bev na wifi , pravila nemase zaso 2 gb mi odea za 2-3 dena