On.net WADSL интернет

Член од
13 јули 2008
Мислења
17
Поени од реакции
0
супер е wadsl. брзината од 500 до 120 овие денови. само на колку време е договорот ? тоа не ми е јасно.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.868
Поени од реакции
50.345
Ја не знам кој им курот на тие од техничка подршка таму,немам интерент вртам телефон снимениот фино вика “вие сте 13ти на ред’’,после пола секунда сега сте 9ти,после сега сте 5ти и така за минута негде ме дотера до трето место и не ми крева никој чекај чекај ништо ни глас ни бутур.:toe:
:) Сега не знам како е можно,дали е ова виша сила или не знам што,ми го отвара само форумов ни мсн ни гугл ништо,само Кајгана....... а они иначе пак не креваат :mad:

Член од
10 мај 2008
Мислења
280
Поени од реакции
25
Dali nekoj od vas sto koristi on-net ima problemi so otvaranje na stranicite,msn i td...
Bidejki jas imam problem mi otvara samo on-net stranicata, kajgana forumot i nekoi mak stranici...:D

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.549
Поени од реакции
2.740
Значи не бил само кај мене проблемот што не отвара мсн и странски страници а тоа што не се јавуваат тоа им стана навика во последно време.Ај да се надеваме што поскоро дека ке го поправат проблемот.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Најверојатно има пад на линковите за надвор, ништо ново од но нет. Ај уште овој месец ги трпам :vozbud:

Mr.Deni

Член од
4 мај 2007
Мислења
3.549
Поени од реакции
2.740
Се поправи кај некој да отвара странски страници и мсн или уште имаме проблеми повеќето корисници?

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Највероватно има проблем со надворешните страни.. т.е надворешните линкови.

Се' што е на македонски сервер би требало да е ок, за надворешните би требало да се среди што поскоро.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
da da i kaj mene use istiot problem nemozam da otvaram stranski strani i da uklucam msn...

Mr.Deni

Член од
4 мај 2007
Мислења
3.549
Поени од реакции
2.740
Добро е сега го поправија :)

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Dali nekoj od vas sto koristi on-net ima problemi so otvaranje na stranicite,msn i td...
Bidejki jas imam problem mi otvara samo on-net stranicata, kajgana forumot i nekoi mak stranici...:D
Лелеее ја мислев до мене ее па вртев и вртев у он нет лелее више пукнав. Па нека известат некако нека кажат само што не кликнав за uninstall мсн мислев дека е до него. Ми поминаа сите фази на нервоза:nesum:
Да не се повтори ауу

Mr.Deni

Член од
4 мај 2007
Мислења
3.549
Поени од реакции
2.740
Лелеее ја мислев до мене ее па вртев и вртев у он нет лелее више пукнав. Па нека известат некако нека кажат само што не кликнав за uninstall мсн мислев дека е до него. Ми поминаа сите фази на нервоза:nesum:
Да не се повтори ауу
Изгледа не си не читала еве 5 саата се жалиме повеќето корисници дека имаме проблеми со нетот.Си нашла луѓе што ке те известат ако имаат некој проблем они не се јавуваат кога треба иако им е тоа работа е не известие некое да кажат.

Kajgana Shop

На врв Bottom