Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто по ѓаволите би понудил некој 10mbps доколку планира да го лимитира сообраќајот? Доколку не планираат да го лимитираат, секоја чест. Конечно и Македонија да види вистински неограничен broadband.
Има тука неколку, барем за мене, нејасни работи. Дали Он.Нет поседува свои кабли и своја инфраструктура преку која ќе ги нуди овие услуги или истите ќе одат преку Т-Ком? Од каде им толкав bandwith за да ги услужат сите корисници кои ќе надојдат доколку понудат неограничен интернет со брзина од 10mbps?
А зашто ти се замараш со овие прашања.Ако некој има такво нешто да понуди ич не ме интересира од каде му.Битно е да е КВАЛИТЕТНО.
А овде на нероден петко му се крои капа
Потежок од твојата лага, мојот збор не е. Пред саат и кусур ти пратив ПП дека сум заинтересиран за детали како он.нет ќе ја изведе својата НЕЗАВИСНОСТ, уште ништо нема.Тежок збор е ова.
Не грешиш...не само инфраструктурата, туку и правото на монопол на сите видови телекомуникации (не сум сугурен на колку години само), така да сите други провајдери уствари ги дилаат пакетите на МТелекомуникации.На предходната страна спомнавте нешто за инфраструктурата......
Па нели Македонски Лелеком беше продаден сосе неа, па после Офнет мораше да им лиже гз(да преговара) за овие да им ја рентаат инфраструктурата по некоја чклј цена? Слободно поправете ме ако грешам.
Потежок од твојата лага, мојот збор не е. Пред саат и кусур ти пратив ПП дека сум заинтересиран за детали како он.нет ќе ја изведе својата НЕЗАВИСНОСТ, уште ништо нема.
Се разбира дека имаш попаметна работа, ама со оглед на тоа дека самиот се понуди да ни објасниш на нас, смртниците, како всушност тоа функционира, а сега одбиваш да го направиш истото - испадна дека ти си тој што нема врска.имам јас многу попаметна работа ,него да висам на форуми и да се објаснувам со луѓе што воопшто немаат врска што зборат, а и понатаму зборат и тресат зелени.
имаш одговор, во кратки црти.За подолго нема место во ПП
Па не се единствени Он Нет со 10Мбпс ..
Cabletel Rullss !!
[FONT="]Cable[/FONT][FONT="]Tel[/FONT][FONT="]Lan[/FONT]
[FONT="]download[/FONT] [FONT="]10[/FONT][FONT="] Mbps[/FONT]
[FONT="]upload[/FONT] [FONT="]1024 kbps[/FONT]
[FONT="]трансфер[/FONT] [FONT="]неограничен[/FONT]
[FONT="]цена[/FONT] [FONT="]1.500,00 ден.*
Цените се со пресметан ДДВ
[/FONT]