Омилен/и DJ-и ?

• Креатор на темата Креатор на темата kirecvetkov92
  • Време на започнување Време на започнување
Па друже сите кои ги набројавме се меѓу другото и DJи. Некои од нив се продуценти но сепак се занимаваат со диџејство :)
A be Dzajkovski Dj e? Pola od komentarite bea smeshka.I nekoj ko dava mislenje za najdobar Dj neka kazi shto e toa dobroto kaj nego....te aka od zemja,kontakt so publikata,ubav e,simpatija za ozbilno,izbegan e............A ne samo ke tropni nekoj neshto bezveza :smir:

Odete nekoja strana ponazat da vidite kaj hto se staveni Dj Sara & Dj Ryuse. Koj se tie??? Sekoj ke se cudi koj se: http://www.youtube.com/results?search_query=dj+sara&search_type=&aq=f

Spored mene Armand van Helden:pehar:,Dj Tiesto:pehar:,Daft Punk:pehar: a vo posledno vreme iznenaduva i Phunk Investigation:pehar:.:salut:

Епа Зависи Сега Каков Стил На Електронска Музика Слушате А Во Музиката Не Е Важно Колку Си Познат Како Некои Личности Пример Ке Направат Некој Ремикс Или Песна И Од Еднаш Ке Станат ДиЏеи Да Имате Право Секој Има Свој Избор Брат Ми Се Занимава Со Музика т.е Со Електронска Нешто Продуцира Хардстајл и Такви Тешки Електронски Срања Кои Не Ги Сваќам :lud: ... Но ДЈ Тиесто Дефинитивно Не Е Најдобар Освен Ако Не Сте Слушале Мн Електронска Музика И Зависи Дали Е Транс , Техно , Денс , Хардкор , Или Други Видови Затоа Што Електронската Музика Е Мн Развиена => http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_electronic_music_genres Ај Да Не Замарам Многу Секој Си Има Свој Вкус :) Позз

Може една анкета да се стаи овде па да видиме според нас од форумов кој е најбоље ДиЏеј. Иначе секој си има свое мислење.Вкусови се у прашање и нема докажување тука. Мене лчно,гледано според журкиве на кои сум бил највише ми се свиѓа AVB i Jules.

zavisi od stilot na muzika so ja pusta ili producira,ja posebno neam nekoj favorit ama moze da gi spomnam prydz,deadamau5,atb,robbie rivera,martin solveg ...

Може една анкета да се стаи овде па да видиме според нас од форумов кој е најбоље ДиЏеј.
Не може :)
Чек да помине уште малку време, да престанат децата да се сеќаваат на Тиесто. Тогаш ќе направам анкета на темава :)
Уствари ќе ја затворам темава.
Лошо и стои насловот. Кој е најдобар или најпопуларен ди-џеј.
Кој е уствари продуцент повеќе отколку ди-џеј....
Ма глупи прашања поставувам јас кога и онака најголем број од гласачите ќе бидат оние кои не биле на ниедна журка.

Не може :)
Чек да помине уште малку време, да престанат децата да се сеќаваат на Тиесто. Тогаш ќе направам анкета на темава :)
Уствари ќе ја затворам темава.
Лошо и стои насловот. Кој е најдобар или најпопуларен ди-џеј.
Кој е уствари продуцент повеќе отколку ди-џеј....
Ма глупи прашања поставувам јас кога и онака најголем број од гласачите ќе бидат оние кои не биле на ниедна журка.

Metono1[mkd];2063840 напиша:

046.gif
040.gif

btw темава ми е ама баш билдање постои безвезе :icon_lol: вчера си бил на не знам кој и тој ќе го пишеш дека е најбоље.....за 3 месеца ќе отидеш на некој скроз петти па он ќе биде мастерот, абе ајде..
тиње :icon_lol:
А да, и според што е најдобар тој диџеј што го барате? Нешо предиспозиции да се поставеа, ова она, карактеристики на не знам што итн...абе за мене останува Стамче Фолк најбоље диск џокеј што некад излегол, го пишав тоа уше одамна и стојам зад истото :icon_lol:
ајде бабас, среќен бадник

едитовача...морав!

... Но ДЈ Тиесто Дефинитивно Не Е Најдобар Освен Ако Не Сте Слушале Мн Електронска Музика И Зависи Дали Е Транс , Техно , Денс , Хардкор , Или Други Видови Затоа Што Електронската Музика Е Мн Развиена

Ахахахахахаахаааааааааа
005.gif
056.gif
036.gif

Се начитал момакот :icon_lol:

ejjeejejjjjje cekajte malce sto so ova fancy dj's bidete malce realni .....zapratete ja malku klubskata scena pa togas koment ...komercicials craps zatoa posle imame tapa zurki.....ne vi doaga pamet nikako posetete www.ukdancerec.com nemojte da bidete ovci na nasive ovcari :tv:

ejjeejejjjjje cekajte malce sto so ova fancy dj's bidete malce realni .....zapratete ja malku klubskata scena pa togas koment ...komercicials craps zatoa posle imame tapa zurki.....ne vi doaga pamet nikako posetete www.ukdancerec.com nemojte da bidete ovci na nasive ovcari :tv:

Нов клабер :icon_lol:
Темава за ремет плаче еј, жими сфе!
Btw не го отвара линкот бе друже...само за правите клабери изглеа се отвара
046.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom