Омилен/и DJ-и ?

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Па друже сите кои ги набројавме се меѓу другото и DJи. Некои од нив се продуценти но сепак се занимаваат со диџејство :)
A be Dzajkovski Dj e? Pola od komentarite bea smeshka.I nekoj ko dava mislenje za najdobar Dj neka kazi shto e toa dobroto kaj nego....te aka od zemja,kontakt so publikata,ubav e,simpatija za ozbilno,izbegan e............A ne samo ke tropni nekoj neshto bezveza :smir:

Odete nekoja strana ponazat da vidite kaj hto se staveni Dj Sara & Dj Ryuse. Koj se tie??? Sekoj ke se cudi koj se: http://www.youtube.com/results?search_query=dj+sara&search_type=&aq=f

_master

*Big Barsa Fan*
Член од
15 август 2007
Мислења
535
Поени од реакции
18
Spored mene Armand van Helden:pehar:,Dj Tiesto:pehar:,Daft Punk:pehar: a vo posledno vreme iznenaduva i Phunk Investigation:pehar:.:salut:

Член од
25 декември 2008
Мислења
9
Поени од реакции
0
Епа Зависи Сега Каков Стил На Електронска Музика Слушате А Во Музиката Не Е Важно Колку Си Познат Како Некои Личности Пример Ке Направат Некој Ремикс Или Песна И Од Еднаш Ке Станат ДиЏеи Да Имате Право Секој Има Свој Избор Брат Ми Се Занимава Со Музика т.е Со Електронска Нешто Продуцира Хардстајл и Такви Тешки Електронски Срања Кои Не Ги Сваќам :lud: ... Но ДЈ Тиесто Дефинитивно Не Е Најдобар Освен Ако Не Сте Слушале Мн Електронска Музика И Зависи Дали Е Транс , Техно , Денс , Хардкор , Или Други Видови Затоа Што Електронската Музика Е Мн Развиена => http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_electronic_music_genres Ај Да Не Замарам Многу Секој Си Има Свој Вкус :) Позз

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Може една анкета да се стаи овде па да видиме според нас од форумов кој е најбоље ДиЏеј. Иначе секој си има свое мислење.Вкусови се у прашање и нема докажување тука. Мене лчно,гледано според журкиве на кои сум бил највише ми се свиѓа AVB i Jules.

Член од
2 јануари 2009
Мислења
54
Поени од реакции
1
zavisi od stilot na muzika so ja pusta ili producira,ja posebno neam nekoj favorit ama moze da gi spomnam prydz,deadamau5,atb,robbie rivera,martin solveg ...

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.497
Поени од реакции
8.020
Може една анкета да се стаи овде па да видиме според нас од форумов кој е најбоље ДиЏеј.
Не може :)
Чек да помине уште малку време, да престанат децата да се сеќаваат на Тиесто. Тогаш ќе направам анкета на темава :)
Уствари ќе ја затворам темава.
Лошо и стои насловот. Кој е најдобар или најпопуларен ди-џеј.
Кој е уствари продуцент повеќе отколку ди-џеј....
Ма глупи прашања поставувам јас кога и онака најголем број од гласачите ќе бидат оние кои не биле на ниедна журка.

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
Najdobar dj pa se znae nasiot Panco ili dj Shorty:salut:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.859
Поени од реакции
11.526
Не може :)
Чек да помине уште малку време, да престанат децата да се сеќаваат на Тиесто. Тогаш ќе направам анкета на темава :)
Уствари ќе ја затворам темава.
Лошо и стои насловот. Кој е најдобар или најпопуларен ди-џеј.
Кој е уствари продуцент повеќе отколку ди-џеј....
Ма глупи прашања поставувам јас кога и онака најголем број од гласачите ќе бидат оние кои не биле на ниедна журка.
Metono1[mkd];2063840 напиша:

btw темава ми е ама баш билдање постои безвезе :icon_lol: вчера си бил на не знам кој и тој ќе го пишеш дека е најбоље.....за 3 месеца ќе отидеш на некој скроз петти па он ќе биде мастерот, абе ајде..
тиње :icon_lol:
А да, и според што е најдобар тој диџеј што го барате? Нешо предиспозиции да се поставеа, ова она, карактеристики на не знам што итн...абе за мене останува Стамче Фолк најбоље диск џокеј што некад излегол, го пишав тоа уше одамна и стојам зад истото :icon_lol:
ајде бабас, среќен бадник

едитовача...морав!

... Но ДЈ Тиесто Дефинитивно Не Е Најдобар Освен Ако Не Сте Слушале Мн Електронска Музика И Зависи Дали Е Транс , Техно , Денс , Хардкор , Или Други Видови Затоа Што Електронската Музика Е Мн Развиена
Ахахахахахаахаааааааааа

Се начитал момакот :icon_lol:

Член од
7 ноември 2008
Мислења
10
Поени од реакции
1
ejjeejejjjjje cekajte malce sto so ova fancy dj's bidete malce realni .....zapratete ja malku klubskata scena pa togas koment ...komercicials craps zatoa posle imame tapa zurki.....ne vi doaga pamet nikako posetete www.ukdancerec.com nemojte da bidete ovci na nasive ovcari :tv:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.859
Поени од реакции
11.526
ejjeejejjjjje cekajte malce sto so ova fancy dj's bidete malce realni .....zapratete ja malku klubskata scena pa togas koment ...komercicials craps zatoa posle imame tapa zurki.....ne vi doaga pamet nikako posetete www.ukdancerec.com nemojte da bidete ovci na nasive ovcari :tv:
Нов клабер :icon_lol:
Темава за ремет плаче еј, жими сфе!
Btw не го отвара линкот бе друже...само за правите клабери изглеа се отвара

Kajgana Shop

На врв Bottom