Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sina^ напиша:pa so znam vajda od toj so izgleda deka nema e*an denar, zasto covek ne se ceni po toa kako se oblaka i kako izgleda!
Бидејќи знам дека ќе ги добијам парите.FortunE напиша:3. дечко/девојка со кој/а сте биле во врска, но партали летале кога сте раскинувале и не би сакале да почнете муабет

закон а, колку е убаво кога брат и сестра си помагаат, абе немам зборови срце е најмногу си ја сакам (ама не заради парите) а иначе и јас сум им позајмувал пари на другари и ке позајмувам, незнам зашо ама таков сум сакам да помагам на другари кога се во криза.
)ama nema da pozajmat tatko mi e so golema gordost,a koga se raboti na nekoj drug ehee ko nas na drvo da ni rastat,greota bile pa vaka pa onaka i na site sto im pozajmile se izgorele i toa ne se neznacitelni sumi i sto e najtragicno istite tie luge se praat na tri i pol i se bez sram ne gi vrakaat so godini,pa uste edni dojdoa povtorno da pobaraat ko bozem delime ok otvoreni krediti,ama ne si ja naucivme lekcijata,poveke ne.Ne mi e jasno kako moze da postojat takvi luge bez oset,pa uste na tvoj grb da si kupuvaat koli,stanovi i sl.Cista smetka dolga ljubov,u idnina ako imam potreba mozebi bi pozajmila megutoa ne bi mozela da zaspijam ako ne gi vratam u odreden rok.