Jas nikogas ne sum pozajmila pari od nikogo ,najodgovorno trvrdam.Ne sakam da pozajmuvam i nesakam ni mene da mi baraat.Mi trebaa koga se vseluvav vo nov stan ,pa ova ona...pritrebalo,zemav kredit.Megutoa se slucuva neli,pa i mene mi se sluci ,dojde doma edna koleska,cela vo solzi,mi barase pari za kirija,se razveduvase,nekoi problemi,...so vetuvanje deka za mesec dva ke mi gi vrati.I dadov 200eu za kirija i otvoreno i kazav deka imam samo 300 a i davam 200,navistna nemav bev na porodilno ,plata ne zemav,cekav plata od socijalno a tie kasnea po 5-6meseci.I kazav deka i davam samo poradi vakva rabota bidejki znam tie raboti se teski i bolni i mi bese zal.Pominaa 2 i 3 meseci,taa ne mi gi vrakase.Pomina i moeto porodilno odsustvo,trgnav na rabota,mene mi bese sram da i spomnam a i taa ne spomnuvase.Na rabota slusnav deka dolzi na poveke luge,...I kazav jas prva ,deka parite mi trebaat i toa odma najkasno za den ,dva.Veruvajte edvaj gi zemav,nekoi luge i ne si gi zemaa.Mislam deka toa e neodgovorno.Togas prvpat pozajmiv pari i navistina sum bila vo pravo sto nesakam pozajmuvanja.Nitu da baram nitu da davam.Moze da mi dade samo majka mi ili jas nea .