Од кого би побарале пари?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Топка напиша:
1. некој/а другар/ка со кој/а сте смртно искарани и не сакате со очи да се видите
Дефинитивно опција 1. Впрочем, тоа би била добра можност за повторно да се смириме, нели?

Нема да се понижам пред него/неа.

Ке слегнам од автобусот/возот и нема да одам на местото,а сигурен сум дека 1 и 3 опција никогаш нема да ги изберам.За 2 50%-50%

Au od nikogo dajte druga opcija,ke se simnam bre ili ke se javam na mob kaj moite da mi ispratat vednas pari ama najbrzo so moze,ic ne odam ako e taka da baram od nekoj so ne go podnesucvam

Непознат некој нормално, резилот е помал кај некој што не го знаеш!:pishtoldz

Interesno prasanje.Prvo bi go prasal covekot za sekoj slucaj moze ima a samo taka izgleda.A ako nema najverojatno od bivsata osven ako ne sme bile epten,epten skarani.Kako ke se pocuvstvuvam?Definitivno mnogu nervozno.

Ja ne bi pobaral pari do nikoj ... gledam sekogash da si gi zarabotam paritei da si imam nan strana tolku kolku shto ke mozamd a se priushtam poveke raboti vo slucaj na kriza ...
A ako eventualno se desi neznam sho .... i bidam prinuden da baram zaem
nema da baram od prijateli rodnini .. nego ke idam vbanka i ke si zemam kredit.
Jedino sho moze da baram od drugo covescko suhtestvo e USLUGA da mi zavrshi za nekoja odredena rabota/

Збратко, темава не прочита како ја поставив?:icon_lol:
Ај барем првиот пост прочитај го мој и после сакам пак да ми пишеш на темава:icon_lol:

Aбе и јас дефинитивно се симнувам, ама нема во понидените опции, па така да како што реков - опција 1.

хахах ја се извинувам форчн :)

3. дечко/девојка со кој/а сте биле во врска, но партали летале кога сте раскинувале и не би сакале да почнете муабет
го бирам ова ради тоа што би рекле некои Плејер сум и на крај краева можам да направам таа особа да ми направи услуга и ми даде кеш за карта :)

Ако сум ,а во случајов,нели сум,принудена да побарам начин да платам,секако ќе и се обратам на искараната со мене пријателка. Ќе ми биде непријатно, но секако ќе најдам начин да го скршам мразот и осветољубивоста на мојата другарка, доколку претходно сама не се понуди да ми помогне, пред воопшто да и се обратам.
Од една страна ќе и дадам прилика, да се почувствува надмоќно и надредено,а од друга страна пак, ќе има шанса да го исползува моментот за смирување.
Јас ќе имам нова научена,тешка животна лекција,ќе имам можност да се обидам да се смирам со другарка ми и да почувствувам, колку е многу непријатно да си ги сносиш последиците од сопствените непромислени постапки.

Едно знам,ништо не е случајно во животот.Па ниту темава,на која случајно налетав. :):):)

Опција 2, а ако тој одбие да ми помогни, тогаш би се обратила кај бившата другарка.

2. некој човек кој воопшто на прв поглед не изгледа дека би имал пари да ви даде
дефинитивно ова е мојата одлука од другите набројани ни мрсул не фрлам па од нив ќе барам лол

2. некој човек кој воопшто на прв поглед не изгледа дека би имал пари да ви даде

AhAiaHAIh aj ova (= posho kuznae.. mozi bi imal pari .. i .. mozebi ke si najdam nov prijatel .. drugar (= so koj ke mi bida ubo :D

Inache mrazam da baram pari.. taka da ...

Вие тројцата бе, го прочитавте ли првиот пост... види ги море иначе јас сум за првото 1. некој/а другар/ка со кој/а сте смртно искарани и не сакате со очи да се видите па бил другар можда ке му текне..

од тие наведените никој би побарал од моите , другарите и девојката

FortunE напиша:
3. дечко/девојка со кој/а сте биле во врска, но партали летале кога сте раскинувале и не би сакале да почнете муабет

дефинитивно намбр 3, па заедно сме биле, па колку и да било лошо раскинувањето, ке ми помогне

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom