Плејлистата е спремна![]()
Slayer?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Плејлистата е спремна![]()
Има еден куп луѓе, ако не ти пишале до сега сите се буљаши... Се снајде или уште не? Јас одам бајаги порано, ако ти одговара 8:15 пиши ми ПП.Јас сум заинтересиран да идам, само имам мал проблем со превозот за до таму и за назад. @Донев се нафати за назад да ме носи дома ако нема некој друг кој го носи патот за центар. Така да, има некој кој живее во близина на центар а ќе оди на собиранка?![]()
Има еден куп луѓе, ако не ти пишале до сега сите се буљаши... Се снајде или уште не? Јас одам бајаги порано, ако ти одговара 8:15 пиши ми ПП.
Што бе се извинуваш? Пола луѓе заради тебе и твојата плејлиста беа дојдени и ти ги разочара...Се извинувам што не ве почастив со моето присуство и не диџејосував. Здравје следната е моја![]()
Кој си ти?Се извинувам што не ве почастив со моето присуство и не диџејосував. Здравје следната е моја![]()
Се извинувам што не ве почастив со моето присуство и не диџејосував. Здравје следната е моја![]()