Новогодишна собиранка! [26.12.2015 - сабота, БАР ОН 21:00 ч.]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Новогодишна собиранка?

• Вкупно гласачи
    177
Јас сум заинтересиран да идам, само имам мал проблем со превозот за до таму и за назад. @Донев се нафати за назад да ме носи дома ако нема некој друг кој го носи патот за центар. Така да, има некој кој живее во близина на центар а ќе оди на собиранка? :)
Има еден куп луѓе, ако не ти пишале до сега сите се буљаши... Се снајде или уште не? Јас одам бајаги порано, ако ти одговара 8:15 пиши ми ПП.

Има еден куп луѓе, ако не ти пишале до сега сите се буљаши... Се снајде или уште не? Јас одам бајаги порано, ако ти одговара 8:15 пиши ми ПП.

Никој не ми пишал освен Донев, кој се нафати да ме пречека кај железничка и да ме префрли до таму. Сепак фала :)

Се извинувам што не ве почастив со моето присуство и не диџејосував. Здравје следната е моја :D

еј нацдевам се дек адовбор сте си поминале ја сам со дихго бил р писуите со вас да си знаете, голем поздрав од гузс хирфибнх донрев ватраослабв, хот асј с рамт редед, дечко и шо е з асренњљл4-0 прц
зчје шпеџа шо гоп викат неха рики пошто он има отрппфв и тка да проштавам ако не сам збаравкл еннкј иванцфвцв викед 12 јо бло ик фантомите невскио и кој беа друугоите догодифин не лечкат пдобри вртемИ2ЊЊА

Јавно пишувам овде, се надевам нема да ми се налути Кафе дел мар... Да чујам искрени пофалби за тортата, затоа што жената и покрај тоа што физички не се чувствуваше добро цел ден, си го одржа зборот и ви направи торта. Секоја чест! Мислам дека направи гест кој е гревота да не се потенцира.

Се извинувам што не ве почастив со моето присуство и не диџејосував. Здравје следната е моја :D
Што бе се извинуваш? Пола луѓе заради тебе и твојата плејлиста беа дојдени и ти ги разочара...

Нема оправдување. И не е решение "извини" за секоја ситуација. 3 недели се прчиш, де ќе правиш ова, де она, де вака ќе било, де онака и на крај во 20 часот откажуваш.

Тортата беше хајлајт на вечерта, брадата на Кимо....not so much. :)

Коби цела вечер си беше облечен во палтото, а 2 саати мислеше дека го загуби. :D

Реално слаба атмосфера, апел до надлежните за следната собиранка, организацијата да биде на малку повисоко ниво. Барем музиката кога е во прашање. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom