Нова NFS: Most Wanted

• Креатор на темата Креатор на темата Jonson
  • Време на започнување Време на започнување
абе ај.играва везе си нема со most wanted.се док criterion ги прават гомно ќе бидат.мењање кола,jackspot.ебате колите, вратете на старото купување.исто и со handlingot, и контролите шо неможеш и мануал да ставиш.

тоа што велиш е ептен друго во споредба со тоа шти си ме цитирал... од старата мост вантед подобра приказна на играта ке нема ,..реков дека вожњата е подруга од предходните,потешка спрема постарите,што ми се свига ..

а она цајканите се ептен пијавицикога ке ти се закачат :D

Немам промашено кривина а да не се акнам... да лазам не бива.. убрзај бааам crushed.. иначе графика звук супер досега, за другото ќе видиме..

Први импресии:

Извонреден енџин и графика.
Одличен избор на коли.
Просечен звук.
Тапа саундтрак.
Катастрофална контрола над колите.
Прејаки противници.

Ау, да. И градот е прекрасен.

Го направиле предизвик возењево, ќе се помачиш малце за да победиш. Or eventually, rage quit. А блиску бев до тоа кога на sprint трка пред самиот крај еден од противниците слета право над мене и crashed, it was kinda cool though.

а дали играва ја има опција во сетинзи за да играш со воланче инаку има волан Thrustmaster Force feedback како на сликава
Thrustmaster%20RGT%20FFB%20Clutch%20Racing%20Wheel%20For%20PC%20&%20PS33.jpg

буквално ваков имам

Сигурно има поддршка за волан и force feedback. Убаво воланче имаш, ако го продаваш некогаш пиши - имам другари што бараат. :)

Го направиле предизвик возењево, ќе се помачиш малце за да победиш. Or eventually, rage quit. А блиску бев до тоа кога на sprint трка пред самиот крај еден од противниците слета право над мене и crashed, it was kinda cool though.
Кога возиш кола а осеќаш ко да возиш брод, веруј ми, не е тоа предизвик туку лоша идеја на програмерите.

Кога возиш кола а осеќаш ко да возиш брод, веруј ми, не е тоа предизвик туку лоша замисла на програмерите.
Што знам, мене океј ми е. Само да напоменам дека последна NFS игра што сум ја играл беше Carbon, после тоа се откажав од серијалот. Така да 7-8 игри или колку и да се ги имам пропуштено во меѓувреме. Можеби затоа и ми е забавна во моментов. :)

Кога возиш кола а осеќаш ко да возиш брод, веруј ми, не е тоа предизвик туку лоша идеја на програмерите.
пак ти со програмерите...
не дека е нешто многу добро возењето, ама држи вода

Igrase The Run? Isto melev deka tezinata na kolata ne e realna, ama izgleda i vo novava e isto.. (n)
Uste cekam ja prvi..

не се вози ова бе, колана шантра ненормално, секои 5 секунди бум - краш... експрес, ова појќе ко Брнаут него НФС
и кај идат Мјуз уз вожња

И уште еден производ ала "Call of duty" за музење на пари од франшизата , ништо иновативно ништо подобрено.....

пак ти со програмерите...
не дека е нешто многу добро возењето, ама држи вода
А кои бе? Секретарката да не ја праела играва? Или можеби дечкото што им носел пица на работа...

Igrase The Run? Isto melev deka tezinata na kolata ne e realna, ama izgleda i vo novava e isto.. (n)
Uste cekam ja prvi..
Не, ја прескокнав таа пошто беше лимитирана на 30 фрејма. Може ќе ја симнам денес да ги споредам енџините и графиката, ама не планирам да ја играм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom