NOKIA 5800

• Креатор на темата Креатор на темата *ANE*
  • Време на започнување Време на започнување
Ima nov Update na firmware-ot od v31. vo v40.0.005
ima dobri novosti no i dolgoocekuvaniot kineticki skroll veke e dostapen navalete narode...
dodaden e i nov homescreen supere napraven... kratenkite i kontaktite vo eden homskrin;) Perfect;)

Проблем. Никогаш досега ми се нема појавено следново:
Значи, кога ми се јавува некој или му се јавувам, ми стигнува порака или пишувам, понекогаш ми се затемнува цел екран и на долниот дел од екранот има плава лента на која пишува само ОК, а над лентата со ситни (речиси невидливи букви) пишува мемори фул. Стискам ОК и си продужуем, но зошто ми се појавува?

Меморијата не ми е фул, бидејќи избришав се што не ми треба и дојдов до 4.5гб слободен просор на картицата, а на телефонот не ни е чепната меморијата.

Хелп?

Проблем. Никогаш досега ми се нема појавено следново:
Значи, кога ми се јавува некој или му се јавувам, ми стигнува порака или пишувам, понекогаш ми се затемнува цел екран и на долниот дел од екранот има плава лента на која пишува само ОК, а над лентата со ситни (речиси невидливи букви) пишува мемори фул. Стискам ОК и си продужуем, но зошто ми се појавува?

Меморијата не ми е фул, бидејќи избришав се што не ми треба и дојдов до 4.5гб слободен просор на картицата, а на телефонот не ни е чепната меморијата.

Хелп?

Не таа меморија туку рам меморијата ... проверувај дали имаш оставено уклучени апликации со држење долго на мени копчето ... или па стај си ram booster, free ram некоја таква апликација

Не таа меморија туку рам меморијата ... проверувај дали имаш оставено уклучени апликации со држење долго на мени копчето ... или па стај си ram booster, free ram некоја таква апликација
od licno iskustvo ne ti preporacuvam da si stavas Ram Booster oti ke ti go zaebe cel mob. Bolje ostaj taka proveri da ne imas otvoreni applikacii otkolku da si stais ram booster.;)

Откако го сменив фирмверот, кога и да ми врти некој, го нема она како порано Answer, Silent, Hold туку прво ми се појавува едно unlock, и додека да го отклучам ми одзема многу време, престанува и да ѕвони. Како да го вратам тоа старото?

Откако го сменив фирмверот, кога и да ми врти некој, го нема она како порано Answer, Silent, Hold туку прво ми се појавува едно unlock, и додека да го отклучам ми одзема многу време, престанува и да ѕвони. Како да го вратам тоа старото?
nema da mozesh da go vratish stariot nacin ..no koga vrti crvenata linija na unlock, go povlecuvash prstot po linijata i odma se otklucuva i ti se pojavuva stariot nacin..answer,hold itn..

Ај ако сакаш закачи го на рапид SkyFire, оти не ми го отвара овде. А ова е како Adobe Flash? За да си гледаш онлајн филмови, тв...
Samo da si najdam napojuvanje asalno za stariot pc ke ti go pratam oti momentalno sum na laptopot na brat mi.

20081003-Nokia5800XpressMusic_3.jpg

Кај можам да најдам вакво во Македонија? Ова на кое стои телефонот...

Гарант го имаш, ако си го земал нов.
Ама е склопено и не го познаваш, малечко е.

Ако си го зел а старо и не дошол со такво, иди по мобилариве распрашајсе.

Гарант го имаш, ако си го земал нов.
Ама е склопено и не го познаваш, малечко е.

Ако си го зел а старо и не дошол со такво, иди по мобилариве распрашајсе.

Нема ништо..на ново ми е земен пред 2 недели од Т-Мобајл.

Мора да има, исто го имав и јас земено од тмобиле со него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom