NOKIA 5800

• Креатор на темата Креатор на темата *ANE*
  • Време на започнување Време на започнување
Како да најдам драјвер за УСБ , бидејќи го изгубив ЦД - то , и неможам да префрлам ништо од PC. ?

Торте пиши ми цена за фолиа и футрола

Како да најдам драјвер за УСБ , бидејќи го изгубив ЦД - то , и неможам да префрлам ништо од PC. ?

Торте пиши ми цена за фолиа и футрола

Драјвери ТУКА ... за тоа ти пишав на ПП

Го земав телефонов пред еден месец, и супер беше на почетокот. Ама во последно време гледам дека има некои проблеми. Камерата на почетокот вадеше супер слики, сега со многу лоша резолуција, а оние сликани навечер не се ни познаваат. Вгадениот S60 browser сам се исклучува при пребарување. Апликациите од ovi store на почетокот работеа, сега ниедна не сака да се инсталира. Знае некој како да помогне?

Го земав телефонов пред еден месец, и супер беше на почетокот. Ама во последно време гледам дека има некои проблеми. Камерата на почетокот вадеше супер слики, сега со многу лоша резолуција, а оние сликани навечер не се ни познаваат. Вгадениот S60 browser сам се исклучува при пребарување. Апликациите од ovi store на почетокот работеа, сега ниедна не сака да се инсталира. Знае некој како да помогне?
i mene mi se slucuvaat istite problemi,edinstveno nemam nikakov problem so kamerata se e ok
megutoa kako i da e ne mi preci i mi se sviga telefonot top e

Aj probaj Hard reset
Vo isklucen telefon pritiskaj zeleno kopce+crveno kopce+kamera kopce i vkluci go mobilniot ako e uspesen hard reset ke ti pobara region da izberes;)

Aj probaj Hard reset
Vo isklucen telefon pritiskaj zeleno kopce+crveno kopce+kamera kopce i vkluci go mobilniot ako e uspesen hard reset ke ti pobara region da izberes;)

Ги притискав, го вклучив телефонот и не ми бара да изберам регион...

Нешто грешиш пробај пак и држи ги копчињата додека не се појави логото :helou:

Добро, направив така. Е сега, пред да го направам тоа направив back up. Како да ги вратам контактите, пораките, фајловите...?

Чисто информативно, browser-от и понатаму ќе се исклучува сам, тоа им е некаква грешка на сите 5800 што hard reset не ја решава :)

Чисто информативно, browser-от и понатаму ќе се исклучува сам, тоа им е некаква грешка на сите 5800 што hard reset не ја решава :)

Што предлагаш? Мене Опера Мини ме нервира - премногу се ситни буквите и ништо не се чита.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom