Г
Гоццццце
Гостин
Кај да најдам апликации за телефонов?
Повели ТУКА имаш цел под-форум за апликации и игри за 5800Кај да најдам апликации за телефонов?
Фала и мене ми треаше ова !Повели ТУКА имаш цел под-форум за апликации и игри за 5800
Во т-мобиле не даваат футрола и усб кабелчето е 15 сантима долго ...me interesira dali se ova ima vo paketite na nokia 5800 shto gi nudat t-mobile
http://www.gsmarena.com/showpic2.php3?sImg=reviewsimg/nokia-5800-xpressmusic/phone/gsmarena_042.jpg
исто е и со пакетите од космофон.Во т-мобиле не даваат футрола и усб кабелчето е 15 сантима долго ...
thanks bateВо т-мобиле не даваат футрола и усб кабелчето е 15 сантима долго ...
1.Personally i am a big fan of Nokia. I always suggest to Nokia mobile to anybody. Till now i used Nokia phones only. But recently i have taken 5800, i am severely disappointed. I am always having Touch screen problem, it not at all accepts touch request. There is no other alternative input method except touch.
Nokia released this 5800 in hurry with loads of bugs. Generally Nokia is symbol of quality but not this time. 5800 is very good phone but it has lot of issues. Please dont buy this phone if anybody reading this review. Go for any other company if you like Touch. Nokia lost their reputation because of 5800.
2.Just can't understand the good opinions about this phone. I bought mine after reading here, in this site, good reviews about the device. But it doesn't work at all!!!
I can, with some effort, make calls that can be listen, with lots of effort, by the person I called.
I can't hear the voices messages I receive, because the service is never avaiable; the screen is always looking horrible.
HELP! DOES SOMEONE WANT BUY A CEL PHONE?
There is no explanations about how to use the phone in.
Телефонот во т-мобиле чини 16500 во космофон 17900 а исто и во ВИП 17900може да знам цена за телефонов? пошто го меркам! која е најефтина варијанта, а да не е 24 доверба, договори билокакви и остало?! од кај испаѓа најефтино? =)
и дали е боље од нокиа н82?!
едит- лоши ривјус читам :S се разочарав...
Футрола можеш да најдеш во салоните на Т-мобиле или ако идеш на кај Гостивар че одиш во Сабах-т-мобиле таму има 100постоп.с да не знае некој од каде можам да најдам оргинална футрола ако воопшто ја има во продажба?
Прашував повеќе луѓе ми викаат нигде нема
HAAHEheaEAhaEheAheaHAEheaHAheaheaheAHEAHAEWhen the battery dies, you can use the pick at the end of the cord to play a guitar and make your own music.
Не сум го користел телефонов ни GPS-от ... иначе има просечни карактеристики ... а работи фабрички со нокиа мапс ... ама за македонија најдобри и најсодржајни мапи има гармин така да кога ќе го купиш гармин ќе стаиш и ќе возиша во ледиком глеам 15,000 дека кошта! сигурно е од мобилара да го купам?! или има некои мучки со место на производство и квалитет?
АХхеахеаехаАЕХХЕАХАЕХАЕХАЕхаеХАЕХАЕХАЕхЕАХАЕХАЕХАЕхеаХАЕХЕАХАЕ
морав ова да го споделам, пазете СОВЕТ од некој корисник на мобилниов:
HAAHEheaEAhaEheAheaHAEheaHAheaheaheAHEAHAE
и уште нешто! дали некој го користи мобилниов, и дали го пробал ЏИПИЕСОТ?! и како финкционира? и што користи, гармин, нокиа мапс, том том??!?!
може да знам цена за телефонов? пошто го меркам! која е најефтина варијанта, а да не е 24 доверба, договори билокакви и остало?! од кај испаѓа најефтино? =)
и дали е боље од нокиа н82?!
едит- лоши ривјус читам :S се разочарав...
Што има тоа врска ... знаеш колку е претплата ? изгорЗатоа во германија го нудат за 10 евра со 2 годишен постпејд договор
Знам колку е торте, веќе 4 години сум во германија и вториот договор ми е при крај и месечна претплата е 8 евра, а ако си студент можеш дополнително да секој месец на сметката 20% попуст да добиваш или 150 бесплатни пораки, ова е за О2 операторот. со тој договор пред 4 години го земав W800i без пари а пред скоро две години W810i за само 10 евра.Што има тоа врска ... знаеш колку е претплата ? изгор
а редовна цена пример припејд е или колку кај нас или поскапо