Нокаут фаза ТОП 16 - Лил

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување
Премногу офанзивни дозволуваат Шпанија на почетокот да им прави Франција , мора да се приберат.

Еј абе вечерва играат? :eek:
А не ми текнало да прашам - кај е Ажанса ???:D

А не ми текнало да прашам - кај е Ажанса ???:D

Се повреди за Њу Орлеанс, и не го пуштија да игра на ЕП.

Кога ќе го слушнам Игорче, "Чача Родригез" ми иде од штекер да го исклучам ТВ.

Се беше фрлено на одбрана првово полувреме од двете страни, Гасол и Родригез одлични кај шпанциве, ќе им треба доста подршка и од другиве во напад во второ доколку сакаат да победат. Французиве некако тромави во напад, имаа и две погодени 3ки со звук на сирена, и кај нив не штима нападот засега.

На нерви ми идат со офанзивниве скокови :yid:

Прејаки се Французите, си играат колку што му треба. Кога сакаат можат со 10 разлика да избегаат.

Жофри Х фактор за сега...

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Фрaнцузите ги убијa шпaнците сo oфaнзивните скoкoви, a и сo трoјките вo серијa вo 3/4. Тешкo oвде шпaнците дa мoжaт дa нaпрaвaт пресврт, прејaки се фрaнцузите.

Можно ли е волку офанзивни да имаат Французиве бре...

Де Коло е најдобар играч на Франзузите во сите утакмици.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Pau nema kojznae kakva pomos vo tekot na celoto prvenstvo.Mozebi Bradonjata,ama drugite se epten nekonstantni.Navarro fali strasno mnogu,toj bese kosarkarskiot Xavi.
Preiskusen i sekogas vo finisot znaese sto treba da se pravi.Kako grcite so Diamantidis.

Posle Pau,Spanija na rang na Ceska ke bidat.:)

Inace Marc povreden e ili ne go pustija Memphis?

Parker igra mnogu los natprevar.

Pau nema kojznae kakva pomos vo tekot na celoto prvenstvo.Mozebi Bradonjata,ama drugite se epten nekonstantni.Navarro fali strasno mnogu,toj bese kosarkarskiot Xavi.
Preiskusen i sekogas vo finisot znaese sto treba da se pravi.Kako grcite so Diamantidis.

Posle Pau,Spanija na rang na Ceska ke bidat.:)

Inace Marc povreden e ili ne go pustija Memphis?

Parker igra mnogu los natprevar.

Марк и Ибака фалат многу во дефанзица и во скокови, исто и Рубио би им бил од голема помош.

Пау како си игра со Ловењ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom