Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ротациите нула...во еден момент на паркет му се најдоа Зизис, Слукас и Анте...неможеа кошот да го видат у напад, ниту еден чист шутер а на клупа ги има Перпе и Папа...хаос ротација се на се.Полош тренер од Кацикарис нема на првенствово мислам.
Папаниколау е играчиште, денес 0 минути, на првенствово премалку во игра, а е одличен играч, шутериште.
Слукас и Манцарис кучиња во одбрана, во напад солидни, овој ги форсира Зисис-Калатес, не припарија на терен двајцава. Перпероглу, 31 година, не е стар а преискусен, добра сезона во Ефес, да се потпреш на него можеш во било која ситуација. Сфаќам дека го форсираше Антетокумпо на тројка, и јас би, ама по 35 минути се премногу за било кого. Ротацијата му беше огромен проблем цело првенство, подолга клупа од Шпанците каде-каде, и пак поразени. Тежок неписмењак.
Перпероглу е еден од најдобрите играчи во Европа на неговата позиција, не ми е јасно зошто не му даваше поголема минутажа. Ебење од играч, СВЕ ИМА, буквално СВЕ. Игра со грб, шут разорен, ок дефанзивец, стварно не капирам зошто не го играше повеќе на првенствово.Полош тренер од Кацикарис нема на првенствово мислам.
Папаниколау е играчиште, денес 0 минути, на првенствово премалку во игра, а е одличен играч, шутериште.
Слукас и Манцарис кучиња во одбрана, во напад солидни, овој ги форсира Зисис-Калатес, не припарија на терен двајцава. Перпероглу, 31 година, не е стар а преискусен, добра сезона во Ефес, да се потпреш на него можеш во било која ситуација. Сфаќам дека го форсираше Антетокумпо на тројка, и јас би, ама по 35 минути се премногу за било кого. Ротацијата му беше огромен проблем цело првенство, подолга клупа од Шпанците каде-каде, и пак поразени. Тежок неписмењак.
Имаат, првите 7 пласирани екипи остваруваат можност за учество на Олимпијада...Имаат значење натпреварите од 5 до 8 место?