New Years Eve Party 2010 @ САЕМ

• Креатор на темата Креатор на темата Satellite
  • Време на започнување Време на започнување
И јас би сакал да биде така, ама не е. :toe:
Доаѓа Gorillaz Sound System, грешката на myspace страната за евентот е поправена. Доаѓа само DJ и тапанар, видео шоуто се состои од микс од спотовите плус малце визуелни ефекти.
Горилаз бендот како целосен бенд не е на турнеја, сеуште го прават новиот албум "Syberian Sessions" и кога прават (ретко) концерти како целосен бенд, го прават како Мадона, огромен, спектакуларен , со холограм и без помал хонорар од милионче. Они едвај во Европа тук-таму имаат свирено, не пак у Македонија у Саем за нова година ќе свиреле.

Искрено мене не ме интересираат Горилаз :smir:, Навигатор имаше пишано дека ке доагал комплетен бенд и бидејки гледам се прашувавте како ке доагаат и пишав тоа шо прочитав. ..
Martin -Navigator doaga komleten bend gorillaz plus nivni dj i vj so full video show i proekcii

a sto ke bide so tie sto nema da stignat da zemat karta, ke moze da se kupi taka?

a sto ke bide so tie sto nema da stignat da zemat karta, ke moze da se kupi taka?

Од понеделник ќе има карти во секој продажен салон на One (бившо Cosmofon и On.net), кои ќе може да се земат бесплатно.

Тие шо пратиле маилови за гратис карта до недела ќе им стигне повратен со инструкции каде да си ги подигнат картите. Еее веќе...

И мене тоа ме интересира. Му стигна на некој повратен?
А да, и во One, од кога ќе ги пуштат картите?

На први возат автобуси? пошо кога би идел првиот да го фатам за назад :)

И мене тоа ме интересира. Му стигна на некој повратен?
А да, и во One, од кога ќе ги пуштат картите?
Ни ја немам добиено повратен мејл,сеуште чекам, а за картите во One
од утре натаму мислам дека ќе се пуштени.

Ке кажам само НЕ,БЛАГОДАРАМ :tapp:

Одма да се мења лај-апот пошто на дечково над мене не му се свиѓа. :tapp:

:)))))

Deneska ke se pratat mailovi do site onie koi ispratile mail na e-mail adresata od kade ke moze da si gi podignete vashite karti. Ve molime nosete sredstvo za identifikacija i zapomnete go vashiot broj za identifikacija.

Trance podiumot ke se prefrli od hala br. 3 vo Hala br. 2 za pogolemo uzivanje i ke ima specijalen novogodisen dekor.

Pozdrav i se gledame tamu :)

:)))))

Deneska ke se pratat mailovi do site onie koi ispratile mail na e-mail adresata od kade ke moze da si gi podignete vashite karti. Ve molime nosete sredstvo za identifikacija i zapomnete go vashiot broj za identifikacija.

Trance podiumot ke se prefrli od hala br. 3 vo Hala br. 2 za pogolemo uzivanje i ke ima specijalen novogodisen dekor.

Pozdrav i se gledame tamu :)

Чекаме чекаме......

Денеска бев до One да видам каква е ситуацијата , ми кажаа карти евентуално од среда :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom