Neotel интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
И јас му се острам да го ставам ова, WADSL ми истекува на 22 овој месец, така да Neotel - here I come!

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.592
Поени од реакции
6.764
Ме интересира дали WiMax от од неотел може да се дели со рутер?

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Брзи се дечкиве, во Понеделник нарачав, денес ми се јавија и ми монтираа. Го земав пакетот со 2мбпс и 20гб. Сега за сега е ок.

Член од
29 август 2008
Мислења
6.041
Поени од реакции
4.548
Брзи се дечкиве, во Понеделник нарачав, денес ми се јавија и ми монтираа. Го земав пакетот со 2мбпс и 20гб. Сега за сега е ок.

E AJ SO SREJKA STO SE VIKA:tv: ~ SAMO NET ILI I TEL NAMESTI? POSTIRAJ POVEJKE SLIKI SO SPEED TEST

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
E AJ SO SREJKA STO SE VIKA:tv: ~ SAMO NET ILI I TEL NAMESTI? POSTIRAJ POVEJKE SLIKI SO SPEED TEST
Фала многу! :helou:

Само нет ставив, па баш и поради тоа се одлучив за Неотел, не ме обврзуваат да ставам телефон. Ќе видам како ќе оди со овој пакет па може и да го сменам, да го ставам поголемиот 4мбпс неограничен.

еве на снежно време

Член од
29 август 2008
Мислења
6.041
Поени од реакции
4.548

Само нет ставив, па баш и поради тоа се одлучив за Неотел, не ме обврзуваат да ставам телефон. Ќе видам како ќе оди со овој пакет па може и да го сменам, да го ставам поголемиот 4мбпс неограничен.

еве на снежно време
OK FALA ZA ODGOVOROT ~:) samo me cudi sto tolku mal upload jas sum preku kablovska...no sakam direktno na NEOTEL ama ko slab mise gleda uploadot ~a Preku kablovskava kolku sto plajkam toa i dobivam 1024kbps SIMETRICNO !~

Attachments

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140

еве на снежно време

Колку плаќаш месечно за тој пакет заедно со се ддв.... ,на колку месеци имаш договор ???

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
814 денари со ддв на една година договор.

Тука имаш понуди.

P

Princ

Гостин
Што знам, мое мислење е дека е скапо за 800 денари месечно со договор на една година за 2048/256 со 20 гига трансфер кога останатите оператори веќе сите стигнаа до 10Мбпс. Ама големи сте си, знаете како да менаџирате со своите пари :smir:

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Да, ок. Одам во оннет им викам да ме приклучите на дуо пакет, кажувам дека ми е откажана линијата во телеком. Типката ми вика оди до телеком, потпиши таму договор па ние ќе го раскинеме и ќе те префрлиме кај нас. :tapp:

Ми дојде преку QR и отидов во неотел, јебеш телефон, јебеш 30 работни дена чекање.
Нарачав, за 3-4 дена дојдоа си монтираа и се е ок.

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Се мрдна ова денеска

треба да биде 2048 :)

Kajgana Shop

На врв Bottom