nema taksa odnosno taksata iznesuva= ''0'' denari:helou:Dali nekoj znae kolku e taksata za Neotel telefonijata?
pa zatoa cutete i ne galamete tolku:baeh:Таман почнав да ги фалам по другари, почнаа и проблеми :nerv:.
![]()
За 300-400 килобита ми е намалена брзината од почетокот, плус и многу често почна да паѓа :violent1:. Гад демит.
Ценовник на Неотел фиксна телефонија за приватни корисници (кликни за повеќе)Dali nekoj znae kolku e taksata za Neotel telefonijata?
Вклучени разговори кон другите фиксни мрежи 200 минутиnema taksa odnosno taksata iznesuva= ''0'' denari:helou:
Кај мене е ОК немам никакви проблеми
![]()
На тој 2mbps со 20gbА на кој пакет си?
Малце upload имаш, бе другар? Кај мене е над 400 kbps секогаш - затоа и те прашав на кој пакет си (од друга страна, па кај мене никогаш не бил download-от над 2000 kbps, a подобро повеќе даунлоад, отколку аплоад, нели :winkНа тој 2mbps со 20gb
Neotel so Wimax vo Kumanovo ke zapocne od ponedelnik 09.03.2009.
Nas zastapnik e K-net Kumanovo odnosno Kombo 2003.
Mozete kaj niv da se obratite za podetalno da ve informiraat ili mozete na
nasata web strana da gi vidite wimax paketite www.neotel.com.mk
Kontakt vo K-Net. sales@k.net.mk
Ти си на WiMAX или користиш од Неотел преку кабловскиве?Малце upload имаш, бе другар? Кај мене е над 400 kbps секогаш - затоа и те прашав на кој пакет си (од друга страна, па кај мене никогаш не бил download-от над 2000 kbps, a подобро повеќе даунлоад, отколку аплоад, нели :wink![]()
Директно од антена од Неотел користам. А и тоа што викаш, боље даунлоад повише него аплоад. А дека е падната брзината од кога ставив, падната е:Ти си на WiMAX или користиш од Неотел преку кабловскиве?
Иначе што знам, тие монтерите ми рекоа дека треба да има upload околу 256kbps, ама и не ми е толку битен, важно е да има добра латенција и download![]()