Neotel интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
7 јули 2008
Мислења
99
Поени од реакции
8
default template им е тоа не може да ти наплаќа дополнителен сообраќај кога горе има наведено неограничено + без * е што значи стварно неограничено е. Доколку имаше некое * таму па подоле да пишува како сите други што прават (најдобар маркетиншки трик ) тогаш да ти наплаќаат али вака не може. Можда ако спуштиш повеќе од 100гб можеби можат некако да ти направат пингови да губиш за да не може да спушташ стварно, но ова ни е тестирано ниту знам. Кај мене нормално на т-хоме кога ќе пројдам лимит брзината си е иста но губам пингови тоест ме лимитира т-хоме, треба 64/64 да е ама не е така. Конекцијата си е иста само имам интернет 10секунди па 1 немам па имам 5секунди па 1-2 сек немам тоа ми го прават нонстоп :D. Но кога сум прошол лимит нема што да се жалам. Сепак да се вратиме на темата. Неотел е добро за сите оние кои сакаат да го шетаат нивниот интернет + се кираџии. Дека не ти треба адреса, додека за фиксен ти треба адреса на живеење и кираџија не може да стави адсл, оптика итн.
nema ogranicuvanje simnuvas kolku sakas ili kolku mozes.
mislam deka imam pominuvano i poveke od 200g. mesecno.

Sebastian

Too weird to live, too rare to die
Член од
26 јануари 2007
Мислења
606
Поени од реакции
9
Стави, нема да се покаеш. Ја користам скоро година и пол, супер се. 2-3 пати до сега имало прекин само, од кои еднаш беше најавен, и сметката ми дојде до околу 50% попуст заради прекините кои беа ден-два.
Сега, пак зависи каде се наоѓаш, дали е чист погледот кон базната станица... Кај мене брзината е стандардно меѓу 1.90 и 1.96 Мбпс.

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Има отворено тема за Неотел нема потреба од уште една :salut:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Ставив Нет-Ултра - неограничен, ги шинав за 7 дена :pos:

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.224
Поени од реакции
6.269
ocekuvav i jas deka ke ima pokacuvajne i na brzinata i na GB ama nisto ..ne znam sto cekaat ...:(zalno ama vistinito .......:toe:
Ima pokacuvanje ama na cenite a ne na brzinite i limitot.Dodeka site se borat za poniski ceni ovie gi kacuvaat!Dodeka e vreme ako ima slobodni zolti kombinja i kreveti vo Bardovci neka gi soberat i neka gi lecat tamu.I taka psihijatrite momentalno nemaat rabota taman ovie ke gi razmrdaat malku.:pos2:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
403
Поени од реакции
7
kakvo pokacuvanje ja msialm isti se cenite sto si bea. ovie so ddv se tolku bea i pred toa.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Вие што сте на Неотел, стабилен ви е нетот или не сте задоволни баш? :)

Член од
31 декември 2009
Мислења
582
Поени од реакции
163
da ja koristam stabilen e nema ni konektiranje ni nisto sa,o kabelot u pc i imas net super e i ne me ogranicuvaat mozes do volku da simnuvas do tolku kaj niv go nema toa 1500 den i furas kolku sakas.

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
a дали има WiMax од Неотел во БТ?????????????

Kajgana Shop

На врв Bottom