nema ogranicuvanje simnuvas kolku sakas ili kolku mozes.default template им е тоа не може да ти наплаќа дополнителен сообраќај кога горе има наведено неограничено + без * е што значи стварно неограничено е. Доколку имаше некое * таму па подоле да пишува како сите други што прават (најдобар маркетиншки трик ) тогаш да ти наплаќаат али вака не може. Можда ако спуштиш повеќе од 100гб можеби можат некако да ти направат пингови да губиш за да не може да спушташ стварно, но ова ни е тестирано ниту знам. Кај мене нормално на т-хоме кога ќе пројдам лимит брзината си е иста но губам пингови тоест ме лимитира т-хоме, треба 64/64 да е ама не е така. Конекцијата си е иста само имам интернет 10секунди па 1 немам па имам 5секунди па 1-2 сек немам тоа ми го прават нонстоп. Но кога сум прошол лимит нема што да се жалам. Сепак да се вратиме на темата. Неотел е добро за сите оние кои сакаат да го шетаат нивниот интернет + се кираџии. Дека не ти треба адреса, додека за фиксен ти треба адреса на живеење и кираџија не може да стави адсл, оптика итн.
mislam deka imam pominuvano i poveke od 200g. mesecno.