B
black angel
Гостин
jas si sobiram salfetki imam prilicno mnogu bidejki i majkami kako pomlada sobirala pa mi ostanaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во последно време се занимавам со правење ножеви. Интересна работа:helou:.
:pos2::pos2:
) ме2 ...Резбав (сега многу поретко) креди, т.е. правев фигурчиња од нив. Пробав да направам шах, ама никогаш не го довршив.
Џоа канта за отпадоци
:pos2:
, собирам се што има од Хари Потер(од интервјуа и сликички, па се до чаши, чорапи и ханаплас
), собирам списанија...ок тоа не е собирање, само што кога ќе ги купам не ги фрлам
, шишиња од истрошени парфеми, си ги собирам сите оние желби од цигари што се праат од опаковките, ако ми се паднале на мене, собирам...ај доста ми беше, мислам дека доволно работи изнакажав
Си собирам и маски, онакви веценијански во мала верзија

Ама сам шо ќе го испијам
Ама сеа само 3 ми останале дома :/
Не си единствена у фискални сметки, само шо ја у наоФчаник ги чувам.искрено и јас како тебе собирам се што ќе мислам дека ќе ми остане во драго сеќавање ... ама у последно време собирам само фискални сметки ... ауу поим неам колку само дома ги имам у една кутија ...
а исто така многу ме интересира хороскоп и у еден фолдер што се вика Х О Р О С К О П у натре ставам се што ќе најдам на нет за хороскопот и хороскопските знаци (какви се што се, па ваков хороскоп, наков и 300 други чуда)
... а што гледав на ТВ еден собирал ластици и си направил топка незнам колку голема...