Необично хоби

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
Собирање на жални вести и парастоси од бандери и дрва и барање за смена со некој кој исто ги собира.

(да се разбериме ова не е мое хоби али беше на едни двајца клипани кои ги познавав во 80 десетите)

имам другар собира оружје
има разни пушки, пиштоли, ножови, сабји...:nesum:

сеа не знам шо ми текна ама фатиф да берам камења... некој така поинтересни...

Додека бев малолетен со другариве собиравме раткапни по паркинзи:vozbud:, имавме од сите можни марки на коли и тоа често по 4 исти :toe: и ги собиравме во еден наш стар стокец и беше полн со раткапни, имав и некои во подрум, ама татко ми почна да се сомнева како ги наоѓам толку многу и ме прекори веќе да не носам по дома крадени ствари...и ми ги исфрли и толку беше...а сега собирам грамофонски плочи ама слабо ми оди :nesum:

Абе може ке се изнасмеете ама јас многу сакам чаши!!! Имам секакви! Мартини, Маргарита, Коњак, Виски, Узо, шампањ, за нескафе, за коктели, макијато! Којзнае колку пари имам фрлено по тоа! Уствари којзнае колку пари сум ги ошурил моите!

А јас гребам цигари од другарите а не пушам и си ги збирам. Веќе имам зберено можеби околу 500 парчиња.

Еве го моето необично хоби... исто и ја не пушам, а збирам си правам колекции Rodeo,Brand... :vozbud:
П.С. тешко дека ќе се најде малборо или вест.. нема, слаба економија :pos: :pos: :pos:

Гледам има и други ко мене!
Значи собирам СЕКАКВИ ВЛЕЗНИЦИ!
Најдрага ми е од последниот концерт на ТОШЕ, исто така имам 3-4 од репрезентацијата фудбалска кога игра, Мак-Летонија (кошарка), автобуску карти има, Карти кога сум ги гледал Струмица во Еврокупот кога играа....

И уште едно хоби имам.... собирам Недобитни Спортски што сум ги уплатил...:)
За среќа нема многу, се на се, кога ќе се собере уплатата на нив (последната година што сум пишал) се собираат некои 10 000ден, а ако знаеме дека сум фатил 7-8 000 сепак и не е некој голем зијан:) п.с. Кај и да , викендот ќе дојдам на рамно:)

Сега размислувам и за ново Хоби, давајте Предлози!

Собирање ливчиња од бомбончиња до сега најчудното хоби што сум го слушнал и видел

Има некои другарки од кај мене од маало собираат шекерчиња,овие што ти ги даваат кога идеш у некој кафич

мене малце чудно ми е тоа..........

зошто чудно и јас го правам истото пред некој ден добив шеќерче од грција но во натре има зашеќерена вода место класичен шеќер, така да тоа ми е најомилено. а пред некое време колеги на факултет дознаа дека собирам па ми носат кога ке најдат. хаххаха

познавам луѓе што пепелот од цигарите го собираат во лименка и чуваат.. :nesvest:

Еден другар мој збира салветки. САЛВЕТКИ ЧОВЕЧЕ :nesvest:

Другар ти е :zver:
...имам околу 3600 различни и уште собирам....ако некој има останати од детството и планира да ги фрла, евентуално дупликати нека каже, ќе се мењаме ОДМА, баш ќе ми биде мерак :vozbud::vozbud::vozbud:

porano sobirav kasandra livcinja ako mu teknuva na nekoj.koj idot sum bil togas
":zver:"

sestra mi gi sobira onie zeleznie sto se pod kopceto space na tastaturite vo skoloto, a i jas i pomagam...ima mnoogu (bi zela mnogu koga bi gi prodala kako staro zelezo:pos2:):pos2::pos2::pos2::pos2:

sestra mi gi sobira onie zeleznie sto se pod kopceto space na tastaturite vo skoloto, a i jas i pomagam...ima mnoogu (bi zela mnogu koga bi gi prodala kako staro zelezo:pos2:):pos2::pos2::pos2::pos2:

и јас тие ги собирам :toe:, ама кај мене у клас има мнооогу понапредни од нас тројца(јас, ти и сестра ти)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom