Необично хоби

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
Броење возови:toe:

собирам кеси од оние што ги добиваме со секоја купена гардероба ,и сите се со најразлична големина и најразлични шари:back:

броење сусам во ѓеврек...

Како помал собирав стапчиња од сладолед од на плажа:pos2::pos2::pos2:

Ги носам куклите на мочање:pos2::pos2::pos2:

И јас собирам постери..сеа темава ме потсети ги побара, ги пребројав и имам верувале или не 107
Сестра ми ко мала собираше салфети, а познавам еден човек (постар накај 50 год)
има над 500 џамлии

Свирам виолончело пуни 4 год., а успат играм и тенис..
али не е тоа необично,
си правам албуми со слики од весници, принтани слики & ко. од овие што ми се поомилени, напр. имам од Федерер, од македонскава ракометна репрезентација и имав од Волебнички на времето.. Исто имам и од Пецко(тенисерот, п.с. сега не можам да го смислам) и Ана Иванович (која сега исто не можам да ја смислам)..

Кај братучед ми имаше едно дете што собираше етикети од производи за јадење.
А јас како мал собирав етикети од сокови,води...:pos2:

Кај братучед ми имаше едно дете што собираше етикети од производи за јадење.
А јас како мал собирав етикети од сокови,води...:pos2:
хехе и јас како мала собирав етикети од најразлични производи, знам едно време собирав од тие горе опаковките на малите 50 грамски еурокреми на Агроплод :pipi:

Собирам разни видови на запалки...имам колекција(ако можам да ја наречам така) со околу 150 запалки ...:wink:

Е вака ова мене шо ми е хоби не со со собирајне работи...туку ги учам сите илузии на Дејвид Блејн и Крис Ејнџел....ги знам скоро сите:vozbud:и со летајне,и со 300 глупости...не е баш како хоби ама јако ми е...:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom