Необично хоби

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
Пред 2-3 години кај баба во маало едни деца сечеа слики од некролозите во весниците и ги собираа.Дури и се менуваа ако имаат дупликати од иста личност:uvo:.Хоби - понеобично здравје :toe:

Аман бе... И албуми да не сакаат да направат? :uvo::uvo:

Збирам палици од тапани од свирки концерти... имам до сега 6

Пред 2-3 години кај баба во маало едни деца сечеа слики од некролозите во весниците и ги собираа.Дури и се менуваа ако имаат дупликати од иста личност:uvo:.Хоби - понеобично здравје :toe:
Аман бе... И албуми да не сакаат да направат? :uvo::uvo:[/quote]

ЛОЛ Ги знам момциве...само шо не се деца... имаат по 20 години тогаш 17-18 и се најретард закон луѓето (до прееска со нив седев) рекламата им беше вака

КУПЕТЕ ГО НОВИОТ АЛБУМ НА ПАНИНИ НЕКРОЛОГ!

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: ЛАЗО И РИСТО!! ПОЗЗ БРАЌА!!! ЛУДИ СТЕ!!! ПС. Дедо му на ристо е шампион у пливање и тоа без една нога х) пропелерче има на другата

Колектирам различни Аниме серии и долгометражни филмови :)

порано детска пошта, сите пари на тоа ги дававме до другарките, па се мењавме, денес уште си собирам моливчиња и сте кои знаат ми купуваат, имам и од тие големите обесено над кревет....многу и ги сакам моливчињата:pipi: а у последно време собирам и разгледници!

Не е нешто необично али како мал собирав кутии од цигари,имав многу кутии.Роднините знаеа дека собирам и кога ке идат у странство ми носеа такви некои интересни,специјално за мене:)

Колектирам различни Аниме серии и долгометражни филмови :)
По чудно хоби од ова не сум сретнал досеа.
Иначе јас најчудно хоби кое сум го имал е собирање дијаболи во најразлични бои.(не е многу чудно ама во мојов живот најчудно). И тоа хоби го имав дури 3 дена и собрав дијаболи во 8 различни бои.wow

Сакам да шетам кога има големи невремиња(дождови,виулици,ниски температури)и сакам да трчам(џогирам) дење на пладне во лето на 50 степени целзиусови.Тоа мене ми е хоби.

Собирам dance-анимации xaxa, разни работи од Blink182, Anime слики и цртани...

Собирам капачиња од јогурт:pos2:

Собирам батерии од мобилни телефони...:kesa:

Собирам фискални сметки скоро една година:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom