НБА сезона 2020/2021

Кои тимови ке изборат плеј ин или плеј оф, покрај овие сигурните (ЛАЛ, ЛАК, ЈЏ, ДН, МБ, БС, МХ, БН)

• Вкупно гласачи
    101
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене омилено место ми прераснува NBABITE точка ком. Убав преглед на што се случува во моментот и кога ќе кликнеш ти дава 20тина стриминг сајтови (реално користам 2-3 од нив).
За НФЛ NFLBITE :)

Kareem Abdul Jabbar ima više pobeda u regularnom delu sezone nego pet aktivnih NBA franšiza. Kareem je u svojoj karijeri za 20 sezona ostvario 1074 pobede.

Charlotte Hornets(1050)
Minnesota Timberwolves(980)
Toronto Raptors(955)
Memphis Grizzlies(826)
New Orleans Pelicans(673)

Многу другарски од тебе, фала за објаснувањето.

Во принцип сите не отепува ова седење до касно за да пратиме натпревари и ретко можиме тоа да го направиме во континуитет, дури и за плејоф.
ima lik od mkd koj prodava league pass,
zemav lani za bablot, a sega za cela sezona e 2000den, nemas nisto zamaranje so vpn
e sega poima nemam kako funkcionira, ama raboti dobro za mene, mada sezonava 2-3 pati sum uklucil samo

Што го кажа БориГол или на Редит исто така имате, само ја не знам како да барам, него си ги имам гангрените, па таму си гледам.

ima lik od mkd koj prodava league pass,
zemav lani za bablot, a sega za cela sezona e 2000den, nemas nisto zamaranje so vpn
e sega poima nemam kako funkcionira, ama raboti dobro za mene, mada sezonava 2-3 pati sum uklucil samo
Фала на препораката другар, засега ќе се обидам со варијантата на Ванлок бидејќи ќе ја користам од време на време (не секој месец, бар не до плејоф). Инаку имам гратис IPTV, но проблемот остануваше што треба да ги гледаш натпреварите навечер...

Доколку наидам на некои проблеми ќе ти пишам за контакт од човекот. Фала уште еднаш на препораката.

НБА педери не го изгласаа Џулиус Рендл играч на неделата на исток УААААААААААААА!! Педерланата ги мрзат Никс ама кој ги ебе ќе дое и наше време. :kuracc:

Фала на препораката другар, засега ќе се обидам со варијантата на Ванлок бидејќи ќе ја користам од време на време (не секој месец, бар не до плејоф).

Одјавување од сервисот се прави преку маил. Знам, комплицираат за да те предомислат... Да си знаеш.

Следниов линк подолу е до руски форум, таму постираат линкови за симнување утакмици. Видеата се во ХД а утакмиците од 2 до ~10 гигабајти. Пази има и само на руски, ама иима и со руски/англиски (се бира на плејбек). Чисто да не прекршам некое правило (ако има такво) линкот го поставувам во нефункционална форма. Најди ги трите ѕвезди во (rut***racker) и избриши ги за да добиеш (rutracker) и линкот ќе работи. :)

Код:
http://rut***racker.org/forum/viewforum.php?f=1997
Само скролај подолу, имаат многу стики-ја со финалиња и постари утакмици. :D

Ќе игра ли Дончиќ вечерва?

Уште еден доказ дека Тре е одличен плеј со осет за играта. Ѕвер.

Од друга страна Бруклин има шанса да се проба само со еден суперстар во тимот на следните неколку меча бидејќи Дјурант ќе отсуствува.
Најдобро да стартаат со високи играчи на 4 и 5, а во игра да старта и леверт.

Добро би било да вежбаат таква центарска постава за против лејкерс да парираат под кош на Гасол и АД со Џордан и Ален, останува КД на Леброн, Кајри кој и да го има мечап со шрудер ќе го добие и евентуално Леврт.

Тоа е ако стигнат до нба финале, а НЕМА да стигнат со форсирање на Кајри и КД во секој можен натпревар. Едноставно немаат толку натпревари во нозете и минатиот пат пропуштија два чисти удари за 3 и 2 па изгубија меч.

Мора да се концентрираат на одбрана, а сезоната да ја изиграат не под фул гас туку лаганица за некое 4-5 место во плејоф... сосема небитно пошто и онака хоум корт без публика е пун курац ништо.

п.с. не знам зошто не ги вакцинираат и да гледаме баскет раат.

Голден Стејт се СТРАШНИ!
Посебно кога ќе начекаат село без кучиња како Сакраменто.
Можда ќе треба да почнам порано да легнувам и да станувам рано наутро да ги гледам.
Едноставно прекрасна кошарка.

Во меѓувреме, каде е братот @ilz Харден и Рокитс изгубија вечерва од Лука и Маверикс кои патем, пред натпреваров беа последни во западната конференција :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom