- Член од
- 28 октомври 2019
- Мислења
- 1.902
- Поени од реакции
- 4.663
Овај по сакат и од менеБЛАМ ПРОБИ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овај по сакат и од менеБЛАМ ПРОБИ
Што е со Денвер, гледам не им фали ниту еден од битните играчи, не можат да сврзат две победи... Веројатно тоа лани им беше зенитот на овој состав. Нема да ме чуди да се пуштат низ вода дур е Леброн у ЛАЛ па да ребилдаат за нов атак за 2-3 сезони...
Ослабена им е клупата највише за разлика од лани. Имаа ги Пламли и Грент шо га спомнаа погоре, а они беа добри дефанзивци. Гери Харис начисто пропадна, он и лани немаше сјајна година ама тоа шо беше пред 2 3 години сга ни приближно не е. Мајкл Портер игра топло ладно, ќе дае една 20 поена после едвај 10, слично и кај Милсап. Почеток на сезона е, не е страшно уште имат време да се уиграт и да се врнат на плејоф левел.Што е со Денвер, гледам не им фали ниту еден од битните играчи, не можат да сврзат две победи... Веројатно тоа лани им беше зенитот на овој состав. Нема да ме чуди да се пуштат низ вода дур е Леброн у ЛАЛ па да ребилдаат за нов атак за 2-3 сезони...
Што е со Денвер, гледам не им фали ниту еден од битните играчи, не можат да сврзат две победи... Веројатно тоа лани им беше зенитот на овој состав. Нема да ме чуди да се пуштат низ вода дур е Леброн у ЛАЛ па да ребилдаат за нов атак за 2-3 сезони...
Веќе имаа 4 играчи со големи договори Јокуч,Муреј,Бартон и Харис и неможеа да им понудат подобри договори особено на Бизли и Грант а и остали па ги изгубија и сега немаат клупа.Се надеваат многу во Портер Јуниор али ке видиме.Што е со Денвер, гледам не им фали ниту еден од битните играчи, не можат да сврзат две победи... Веројатно тоа лани им беше зенитот на овој состав. Нема да ме чуди да се пуштат низ вода дур е Леброн у ЛАЛ па да ребилдаат за нов атак за 2-3 сезони...
Поглупа споредба амин.![]()
Солидан бил вај Леброн
БЛАМ ПРОБИ
Сан Антони Спурси против династијата на Леброн Џејмс три финалиња две титули,11 победи од 16 финални утакмици.![]()
Солидан бил вај Леброн
Lebron>Spurs faxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxСан Антони Спурси против династијата на Леброн Џејмс три финалиња две титули,11 победи од 16 финални утакмици.
Spurs against Bron (2007). (4–0 SAS)
Spurs against Bron (2013). (4–3 MAI)
Spurs against Bron (2014). (4–1 SAS)
Спурси го направија сето ова само со развивање на драфтувани играчи без трејдање и потпишување на супер стар играчи.
Солидни овие Спурси.