НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Интересно кој ќе добие МВП?! Изгледа Кари

Tреба некоја награда за глупавост да му се даде на генералниот менаџер на Клвиленд. Како само доброг го извеслаа со тоа што за еден од најдобрите доби играч кој пола сезона беше повреден

Одличен коментар од некој на интернетов

As much as you can hate on KD & the Warriors... Lebron is reaping what he sowed. Blatt - gone. Kyrie - gone. Derrick Rose - gone. Wade - come and gone. etc. etc. Tristan Thompson - Paid. JR Smith - Paid.

Дојде. Освои една титула. Изгуби пар финалиња. Ја заеба иднината на франшизата во следните Х години.

Свесно му се предадоа на ЛеБрон Кавалирси. Мислам дека може да се задоволни со едната титула што ја освооија. Во спротивно ќе беше еден од најголемите фејлови. Вака и не е се до толку црно

Не се непобедливи и Вориорс, ќе видиме што ќе се дешава летово. Секако и за следна сезона се #1 фаворити ама кај и да е ќе им прекине и на нив доминацијата.

Во секој случај.. :cuc: :cuc: :cuc: Капа долу. Ја гледаме една од најдобрите екипи во историјата на спортот.

Секоја чест :cuc: :cuc:

Се надевам Кари ќе освои ФМВП[DOUBLEPOST=1528515810][/DOUBLEPOST]Фактот што газдите го креваат трофејот наместо играчите/тренерот is the most merican thing ever

Последно уредено:
Дојде. Освои една титула. Изгуби пар финалиња. Ја заеба иднината на франшизата во следните Х години.

Свесно му се предадоа на ЛеБрон Кавалирси. Мислам дека може да се задоволни со едната титула што ја освооија. Во спротивно ќе беше еден од најголемите фејлови. Вака и не е се до толку црно

Зашто иначе за каква ФРАНШИЗА стануваше збор... Мислиш на рамниште со Бостон и ЛАЛ се.
Немаа титула цела историја, се врати пак жртвуваше 3,4 сезони за да им ја донесе таа една ебана титула, иднината им ја заебал. Шо се не ќе прочиташ.
Споменик само може да му изградат, ништо друго.

Марс. Штета , сакав животињата да напраи подвиг али неможеш против колектив.

Да имаше просечна утакмица во гејм 3 ќе му дадеa МВП ама пак тука негде беа со статистика со Дурант. Кога можеа да му дадат на Иги МВП во 2015 иако Кари доминираше во сите статистики не гледам зошто сега не би му дале сега. Ама тоа е јебига, сам се сјеба.

А на телеком се у пичка да им ебам, си пуштам да се снима и да си ја гледам на раат ко човек кога ќе станам и оп црна слика се снимало само, се у пичка :mad:

GoAT!!!!!!!! Jadi si Metli. Dzabe go rugavte KD si zema prsten pak i mvp plus.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Se razbiram ama da vrzes zavoj na raka i posle metla u ginaleto da kazes deka si igral so puknata raka e klasicen LEBRON JAMES POTEG. MIZERIJA. prifati poraz i ne kenkaj cel zivot ebate plackoto. Kobe so skinata tetiva dve slobodni dae i iskoci so odenje, just sayin

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom