НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Суперстари нема да бидат.Прво треба да разграничите што е суперстар(играч кој ја сменил играла во некој дел) Коби,Џордан,Леброн,КП,Дурант тие се суперстарови
Кој е овој КП? Крис Пол? Што сменил Крис Пол во лигата па да го ставаш во тој ранг? Не викам дека не е суперстар ама ете според твоето рангирање Пол никако не може да се најде помеѓу тие што ги наброја.

Кој е овој КП? Крис Пол? Што сменил Крис Пол во лигата па да го ставаш во тој ранг? Не викам дека не е суперстар ама ете според твоето рангирање Пол никако не може да се најде помеѓу тие што ги наброја.

Можи да се најди. Според мене еден од најдобрите кој заиграл на својата позиција.[DOUBLEPOST=1528472072][/DOUBLEPOST]
Клеј не е и ваљда никад нема да биде, зашо е трет играч (или четврт) у тимот. Иако има најави, дури и татко му изјави дека има можност да ги напушти ГСВ летово (слободен агент е). Пак не можам да замислам како би бил прв играч на добар тим.
За Лилард мислам грешиш :) Толкаво ниво на атрактивност (влезови, забивања) и плус јак шутер, ти се клучни за суперстар. По мој вкус уште сега, ништо не заостанува зад Вестбрук, со тоа што Лилард ќе напредува, а Рас со тоа его и ментален склоп тешко.

Не ме јеби Џру факинг Холидеј го кладе вџеб.

Можи да се најди. Според мене еден од најдобрите кој заиграл на својата позиција.
:pos:

:cool:
34395349_1546244345503333_8333777489721556992_n.jpg

Последно уредено:
Леброн овер, 50ка вечер

Следува најголемото враќање во историјата на НБА,уживајте :zloo:

Sonuvav deka Cavs dobile vecerva, Love imal nad 25 poeni a vazna uloga imal i Larry Nance so 18 kosevi :pos:

И разбудвање од сон жива вода или под кревет се најде ? :D:pos:
Се зависи од ГСВ дали сакаат вечерва во гости да ја слават титулата или следниот меч на домашен терен пред своја публика. Ако играат лабаво денес колку да се изигра ќе тепа Кавс, ако сакаат тука да слават за инает на домаќинот ќе ги здробат како зелка на ситно, има улога и за утакмица плус за да се извади некој профит плус, се е денес сведено на пари :ojeaa:

И разбудвање од сон жива вода или под кревет се најде ? :D:pos:
Се зависи од ГСВ дали сакаат вечерва во гости да ја слават титулата или следниот меч на домашен терен пред своја публика. Ако играат лабаво денес колку да се изигра ќе тепа Кавс, ако сакаат тука да слават за инает на домаќинот ќе ги здробат како зелка на ситно, има улога и за утакмица плус за да се извади некој профит плус, се е денес сведено на пари :ojeaa:
Или газдиве на ГСВ лупнале тешка пара на Кавс на 2.50, и затоа ќе им ја пуштат :D:D ..
Со теорииве на заговор легенди сте.

Каква врска има сликата? И двата се суперстарови и Коби и Шек
Нема никаква врска, ретровача е сликата. Онака ја ставив, вон контекст на муабетот кој секако не ти беше на место.

Superstars denes se Lbj Kd Curry Russell Harden Kawhi Davis. Od slednata godina i grkot ke se prikluci tuka :) Site drugi se pod ovie vo ligava.

Ај нека му е ова последна утакмица на Леброн во Кавс.

fakate SK na t-home ili samo kaj mene ima frka kanalov, u paket so uste 20 drugi kanali sto nemaat slika vecerva. Pa sve da vi ebam

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom